TV-ohjelmatViihdeReseptitHoroskooppiJääkiekon MMVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan or else käännös englanti-suomi

  • muutenSyed Kamall, käsittelemme Evansin mietintöä, tai muuten päätän puheenvuoronne. Mr Kamall, on the Evans report or else I will cut you off. Siksi tarvitsemme uuden HVK: n, muuten tukehdumme tähän palaan. That is why we need a new study, or else we will choke to death. Meidän on ryhdyttävä toimiin - muuten muut ryhtyvät toimiin meitä ennen. We need to start acting, or else others will get in there before us.
  • muutoinMeidän on äänestettävä tätä tarkistusta vastaan, tai muutoin oma tarkistuksemme hylätään. We must vote against this amendment, or else our own amendment will fail. Viranomaiset velvoitetaan suorittamaan maksut 30 päivän kuluessa tai muutoin he joutuvat maksamaan 8 prosenttia viivästyskorkoa. Public authorities will have to pay within 30 days or else pay an interest rate of 8%. Meidän on toimittava päättäväisesti, tai muutoin kristittyjä vainoavat luulevat, että annamme heille hiljaisen hyväksyntämme. We must act resolutely, or else those who persecute Christians will think they have our tacit blessing.
  • tai muutenSyed Kamall, käsittelemme Evansin mietintöä, tai muuten päätän puheenvuoronne. Mr Kamall, on the Evans report or else I will cut you off. Tämä asia on tunnustettava nyt, tai muuten ei ole juuri syytä jatkaa. That must be acknowledged now, or else there is little point in continuing. "Painakaa alijäämä kolmen prosentin alle tai muuten": se on vahva viesti EU:lta. 'Get within the 3% by 2014 or else': that is the very strong message coming from the EU.

Sanan or else määritelmät

Esimerkit

  • Go now, or else youll have to stay all night
  • Clean up your room, or else!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja