BlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatViihdeTietovisat

Sanan ordinary käännös englanti-suomi

  • tavallinenTavallinen lainsäätämisjärjestys on todellinen. The ordinary legislative procedure is a reality. Tämä vuosi ei kuitenkaan ole tavallinen vuosi. However, this year is no ordinary year. Tieto ei ole tavallinen hyödyke. Information is not an ordinary commodity.
  • airutkuvio Varsinaisia airutkuvioita ovat hirsi, paalu, palkki, vastapalkki, polviorsi, risti, vinoristi, haaruristi, lakio, tyviö, pieli ja vastapieli.
  • normaaliTajutaan, että ilmastohype on laantumaan päin, ja ilmastonmuutoksesta tulee normaali, arkinen asia. We realise that the climate hype is abating and that climate change is becoming an ordinary, everyday issue. Mielestämme EU:n pitäisi saada aikaan sellainen diplomaattinen ratkaisu, joka perustuu lähestymistapaan, jossa yhdistyvät painostus ja normaali vuoropuhelu. From our side, the EU should work for a diplomatic solution, based on an approach that combines pressure with ordinary dialogue.

Sanan ordinary määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja