VaihtoautotReseptitTietovisatHoroskooppiBlogitNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan organisation käännös englanti-suomi

 • organisaatio
  Poliisivoimat ovat 90-prosenttisesti protestanttinen organisaatio... The force is 90% a Protestant organisation ... Me kaikki tiedämme, että se on hyvin välttämätön organisaatio. We all know that it is a very necessary organisation. Nykyinen organisaatio perustuu kylmän sodan mielialaan. This organisation was formed with a Cold War mentality.
 • järjestäytyminen
  Vaakalaudalla on EU:n tuleva järjestäytyminen ja tehokkuus kansainvälisissä ympäristöneuvotteluissa, ja komissio luottaa tässä asiassa Euroopan parlamentin tukeen. What is at stake is the future of the EU organisation and efficiency in global environment negotiations, and the Commission counts on the support of Parliament on this issue. – Arvoisa puhemies, hyvät kollegat, Euroopan yhdentymishankkeella on muodostettu maailman suurin oikeusalue ja vapaa talousalue, mutta maanosamme järjestäytyminen ei saa jäädä tähän.Mr President, ladies and gentlemen, the task of European integration has brought about the world’s largest area of law and economic freedom, but the organisation of our continent cannot stop there.
 • järjestö
  Se on pelkkä toimeenpaneva järjestö. It is merely an organisation that delivers. Unioni ei ole uskonnollinen järjestö. The Union is not a religious organisation. G8-ryhmä ei ole järjestö tai toimielin. The G8 is not an organisation or an institution.
 • organisoituminen
  On selvää, että terroristiryhmien organisoituminen ja operatiivinen kehittäminen edellyttävät jatkuvasti kehittyviä menettelytapoja ja tekniikoita, joihin lukeutuu myös soluttautuminen. It is obvious that the organisation and operational development of terrorist networks entails constantly evolving methods and techniques, which also include infiltrations.
 • taho
  Tämä pätee riippumatta siitä, onko sääntelijänä valtiollinen taho vai ammatillinen järjestö. This holds true regardless of whether the rule is introduced by the state or by a professional organisation. Eikö ole niin, että Euroopan keskuspankki -järjestelmässä tämä aikaisempi taho, Suomen Pankki, ja Euroopan keskuspankki ovat itse asiassa osa samaa järjestelmää? Is it not the case that, in the context of the European Central Bank system, this former agency, the Bank of Finland, and the European Central Bank are in fact part of the same organisation? kukin poistuivat omalle taholleen

Sanan organisation määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja