ReseptitVaihtoautotBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatViihdeTietovisat

Sanan other than käännös englanti-suomi

  • lukuun ottamatta
    Ydinvoimaa lukuun ottamatta muut energialähteet kuin fossiiliset polttoaineet ovat kuitenkin edelleen kaikkea muuta kuin käyttökelpoisia. But, apart from nuclear power, sources of energy other than fossil fuels are still far from viable. Täysmaitoa lukuun ottamatta tuotteille myönnettävä tuki on laskettava vähärasvaisen kuiva-aineen tai maitorasvan 50 prosentin enimmäismäärän perusteella. For products other than full-cream milk, the subsidy should be calculated on the basis of low-fat solids or a maximum butterfat content of 50%. Budjettikohta 19 05 01: sanat "Yhdysvaltoja lukuun ottamatta" poistetaan otsikosta ja selvitysosasta budjettivaliokunnan päätöksen mukaisesti. In line 19 05 01, the words 'other than the United States' should be deleted from the heading and the remarks, as decided by the Committee on Budgets.
  • paitsi
    Sitä paitsi muitakin väriaineita on kuin atsoväriaineita. Besides, there are dyes other than azo dyes. Se ei ole koskaan aiheuttanut minkäänlaisia ongelmia, paitsi taloudellisia.. It has never created any problems other than financial ... Oikeusasiamies ei sitä paitsi tee paljonkaan muuta kuin johtaa työskentelyä. Moreover, the Ombudsman does not do much other than head up the work.

Sanan other than määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

  • There was no furniture in the abandoned house, other than a broken bedstead.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja