VaihtoautotTietovisatHoroskooppiViihdeBlogitTV-ohjelmatReseptit

Sanan outlook käännös englanti-suomi

 • näkymäToisaalta joidenkin tahojen näkymä on myönteinen, esimerkiksi Afrikan unionin, jonka tiedetään olevan valmis tunnustamaan uuden afrikkalaisen valtion itsenäisyyden. The outlook in some quarters is positive, on the other hand, for example in the African Union, which is known to be ready to recognise the independence of the new African state. näköalatasanteelta oli hienot näkymätkamera taltioi näkymän
 • asennetiedollinen asenne, esteettinen asenne, eettinen asenne. Hänellä on positiivinen asenne.
 • asetusValtioneuvosto antoi asetuksen perusopetuksen tavoitteista ja tuntijaosta.Tietokoneohjelman asetukset oli tehty väärin ja siksi tulostus ei toiminut.
 • näkemysEU:n on hankittava tämä strateginen kyky, nimittäin yhteinen näkemys. Europe needs to provide itself with this strategic ability that is a common outlook. Todettakoon, että komission näkemys on hieman kunnianhimoisempi määrätyillä aloilla ja määrättyjen seikkojen osalta. I have to say that the Commission’s outlook is a little more ambitious in certain fields and in certain aspects. Tämä tarkoittaa myös, että ammattiliitoille tulee täysin erilainen rooli, ja niiden näkemys tästä toiminnasta muuttuu täysin. This also means that employers' organisations and trade unions will have an entirely different role and outlook with respect to this work.
 • näköalaMäen harjalta oli hienot järvelle avautuvat näköalat.Tulevaisuuden näköalat ovat synkät
 • näköalapaikkaKorkeimman oikeuden presidenttinä Koskelolla on näköalapaikka Suomen oikeuslaitoksen toimintaan.
 • näkymätToistaiseksi näkymät ovat suoraan sanottuna varsin huonot. So far, frankly, the outlook is pretty grim. Näkymät eivät ehkä ole niin koruttomat kuin miltä näyttää. The outlook might not be as bleak as it appears. Minun on tunnustettava, että näkymät eivät ole valoisia. I must confess that the outlook is not optimistic.
 • tulevaisuudenkuvaMielestäni komission täytyy huolehtia juuri siitä, että kehitetään tulevaisuudenkuva yhtenäisemmässä muodossa ja että se vaikuttaa eri politiikan osa-alueisiin. I feel the Commission must make it its business to develop a more integrated outlook, and to ensure that this works its way through into the various policy headings. Hänen tulevaisuudenkuvassaan on laajenevia aavikoita ja ilmastopakolaisia.
 • tulevaisuudennäkymätMeidän on tarjottava heille selkeät tulevaisuudennäkymät. We have to offer them a clear outlook. Euroopan yhteiskunnalliset ja lääketieteelliset tulevaisuudennäkymät ovat lohduttomat. The outlook for society and medicine in Europe is gloomy. Tulevaisuudennäkymät ovat kuitenkin talouskasvun vuoksi hyvät lyhyellä aikavälillä. It is true that the short-term outlook is good due to the economy picking up.

Sanan outlook määritelmät

Esimerkit

 • Perched on the edge of the cliff was a hidden outlook
 • He has a positive outlook on life
 • The outlook for temperature rises is worrying

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja