ReseptitBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotTietovisatNauris.fi

Sanan outlook käännös englanti-suomi

 • näkymä
  Toisaalta joidenkin tahojen näkymä on myönteinen, esimerkiksi Afrikan unionin, jonka tiedetään olevan valmis tunnustamaan uuden afrikkalaisen valtion itsenäisyyden. The outlook in some quarters is positive, on the other hand, for example in the African Union, which is known to be ready to recognise the independence of the new African state. näköalatasanteelta oli hienot näkymätkamera taltioi näkymän
 • asenne
 • asetus
  Valtioneuvosto antoi asetuksen perusopetuksen tavoitteista ja tuntijaosta.Tietokoneohjelman asetukset oli tehty väärin ja siksi tulostus ei toiminut.
 • käsitys
  Meidän on tarjottava heille selkeä käsitys, ja näin ollen pidän ennakoitavuutta ratkaisevana tekijänä. We must offer them a clear outlook and, therefore, I consider predictability to be a key issue. Meillä kaikilla on paljon selvempi käsitys tilanteesta ja eri muutosvaihtoehdoista, kun maitomarkkinoita koskeva suuntaa-antava selvitys valmistuu ensi vuoden lopulla. We will all have a much clearer idea of the situation, and of the different options for change, once the dairy market outlook report is completed at the end of next year.
 • näkemys
  EU:n on hankittava tämä strateginen kyky, nimittäin yhteinen näkemys. Europe needs to provide itself with this strategic ability that is a common outlook. Todettakoon, että komission näkemys on hieman kunnianhimoisempi määrätyillä aloilla ja määrättyjen seikkojen osalta. I have to say that the Commission’s outlook is a little more ambitious in certain fields and in certain aspects. Tämä tarkoittaa myös, että ammattiliitoille tulee täysin erilainen rooli, ja niiden näkemys tästä toiminnasta muuttuu täysin. This also means that employers' organisations and trade unions will have an entirely different role and outlook with respect to this work.
 • näköala
  Mäen harjalta oli hienot järvelle avautuvat näköalat.Tulevaisuuden näköalat ovat synkät
 • näköalapaikka
  Korkeimman oikeuden presidenttinä Koskelolla on näköalapaikka Suomen oikeuslaitoksen toimintaan.
 • näkymätp
  Toistaiseksi näkymät ovat suoraan sanottuna varsin huonot. So far, frankly, the outlook is pretty grim. Näkymät eivät ehkä ole niin koruttomat kuin miltä näyttää. The outlook might not be as bleak as it appears. Minun on tunnustettava, että näkymät eivät ole valoisia. I must confess that the outlook is not optimistic.
 • tulevaisuudenkuva
  Mielestäni komission täytyy huolehtia juuri siitä, että kehitetään tulevaisuudenkuva yhtenäisemmässä muodossa ja että se vaikuttaa eri politiikan osa-alueisiin. I feel the Commission must make it its business to develop a more integrated outlook, and to ensure that this works its way through into the various policy headings. Hänen tulevaisuudenkuvassaan on laajenevia aavikoita ja ilmastopakolaisia.
 • tulevaisuudennäkymätp
  Meidän on tarjottava heille selkeät tulevaisuudennäkymät. We have to offer them a clear outlook. Euroopan yhteiskunnalliset ja lääketieteelliset tulevaisuudennäkymät ovat lohduttomat. The outlook for society and medicine in Europe is gloomy. Tulevaisuudennäkymät ovat kuitenkin talouskasvun vuoksi hyvät lyhyellä aikavälillä. It is true that the short-term outlook is good due to the economy picking up.
 • elämänkatsomus
  Periaatteena on elämänkatsomus, jonka mukaan ihannoidaan henkilökohtaista seksuaalista ja lisääntymiseen liittyvää itsemääräämistä. An outlook on life in which individual sexual and reproductive self-determination are praised as the ideal, while nothing is being said about the downsides.
 • sääennuste
  Sääennusteet laaditaan käyttäen sääasemien ajallisesti vaihtuvia havaintotietoja ja niiden pohjalta laadittuja tietokone-ennusteita

Sanan outlook määritelmät

Esimerkit

 • Perched on the edge of the cliff was a hidden outlook
 • He has a positive outlook on life
 • The outlook for temperature rises is worrying
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja