ReseptitBlogitViihdeVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisat

Sanan overall käännös englanti-suomi

 • haalari
 • haalaritp
 • kaiken kaikkiaan
  Toimiala on kaiken kaikkiaan hyvin laaja. Overall it is a very large industry. Kaiken kaikkiaan kyseessä on loistava toimenpide. Overall this is an excellent measure. Tämä on kaiken kaikkiaan hyödyllinen edistysaskel. Overall, this is a useful step forward.
 • kaikenkattava
 • kokonainen
  Kokonainen teksti oli jo työryhmässä monipuolisen käsittelyn kohteena, 36 artiklan mukainen komitea tutki sen, ja nyt se on käsiteltävänä Coreperissa. The entire text has already been the subject of overall reading in the working party. It has also been examined by the Article 36 Committee and is now before the COREPER.
 • kokonais-
 • kokonaisvaltainen
  Mielestämme myös kokonaisvaltainen näkemys on erinomainen ajatus. We think it is an excellent idea to have an overall view. Komission on nyt jälleen kannettava kokonaisvaltainen vastuu. The Commission must now bear the overall responsibility again. Lisäksi on pohdittava, onko kokonaisvaltainen strategiamme riittävä. We should also ask ourselves whether our overall strategy is sufficient.
 • ylipäänsä
  Pääkysymyksen on kuitenkin oltava se, että eläinten kuljetusten määrää on vähennettävä ylipäänsä. However, the key issue must be to reduce the overall volume of animal transportation. Miettikääpä sitä, että tämä ei liity pelkästään Kosovoon vaan Venäjän taloudellisen ja sosiaalisen epävakauden tilaan ylipäänsä. Bear in mind that this is not just about Kosovo but Russia's overall economic and social instability. Miten Euroopan maatalouskriisi vaikuttaa näihin neuvotteluihin ja missä vaiheessa neuvottelut ylipäänsä ovat? What impact is the agricultural crisis in Europe having on these negotiations, and how far have the negotiations progressed overall?

Sanan overall määritelmät

Esimerkit

 • Overall, there is not enough evidence to form a clear conclusion

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja