VaihtoautotTietovisatReseptitBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiViihde

Sanan oversee käännös englanti-suomi

  • valvoaKomission tehtävä on huolehtia näistä säännöistä ja valvoa niitä. It is the Commission that is to administer and oversee these rules. Komission kuuluisi panna säännöt täytäntöön ja valvoa varojen käyttöä. The Commission is supposed to enforce the rules and oversee spending. EU on liian iso, sitä on liian vaikea tarkastella ja lähes mahdotonta valvoa. It is too big, too cumbersome to grasp and virtually impossible to oversee.
  • katsoaKatso, kun minä hyppään!Matti katsoo toisella silmällä — sillä näkevällä.Sitä vikuria aituria täytyy jatkuvasti katsoa näin kiima-aikana, ettei se lähde livohkaan.
  • johtaaOn tarkoituksenmukaista, että valtio, joka puolustaa Euroopan unionin muutosvoimaa, johtaa kyseistä prosessia. It is appropriate that a country which speaks for the transformative power of the European Union should oversee that process. Eri alueiden ministerien pitäisi toteuttaa pääministerien tekemät päätökset, ja heidän pitäisi myös johtaa hankkeiden toimeenpanemista. Decisions made by Prime Ministers should be implemented by the departmental ministers, who must oversee the practical implementation of projects. Kölnin Eurooppa-neuvoston päätösten mukaisesti Suomi johtaa valmisteluja hallitusten välisen konferenssin koollekutsumiseksi. In acknowledgement of decisions taken by the Cologne European Council, Finland will oversee preparations to convene an Intergovernmental Conference.
  • kytätäKissa kyttää hiirtä.Tuo akka kyttää aina verhojen raosta!Työkaverini kyttää ylennystä.
  • nähdäNäen oikein hyvin nyt myös ilman silmälaseja.Näitkö sen matalalla lentäneen lentokoneen?Näin kun pihistit sen omenan.
  • tarkastellaEU on liian iso, sitä on liian vaikea tarkastella ja lähes mahdotonta valvoa. It is too big, too cumbersome to grasp and virtually impossible to oversee. Tarkastella kotitehtäviä ennen kuin ryhtyy töihinTarkastella asiaa eri näkökulmista
  • tarkkailla
  • tutkiaTutki potilas onnettomuuspaikalla vaatteita riisumatta.Tutkittuaan potilaan lääkäri päättää tarvittavista hoitotoimenpiteistä.CERNissä tutkitaan ydinfysiikkaa.

Sanan oversee määritelmät

Esimerkit

  • It is congresss duty to oversee the spending of federal funds.
  • Gamekeepers oversee a hunting ground to see to the wildlifes welfare and look for poachers.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja