VaihtoautotTietovisatReseptitTV-ohjelmatViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan painful käännös englanti-suomi

  • kivuliasProsessi on kivulias mutta väistämätön. The process will be painful, but it is inevitable. Kivulias tappio muutama kuukausi sitten pidetyissä parlamenttivaaleissa korostaa tätä seikkaa. This was underlined by a painful defeat in the parliamentary elections only a few months ago. Prosessi oli kivulias monilla Pohjois-Euroopan alueilla, mutta kilpailukyky uudistui. This was a painful process for many regions in northern Europe, but it led to a new competitiveness.
  • tuskallinenFourniret'n tapaus on tästä järkyttävä ja tuskallinen esimerkki. The Fourniret affair is a distressing and painful example of this. Meidän on tunnustettava, että tämä on ollut tuskallinen tapaus Serbialle. We must acknowledge that this has been a painful situation for Serbia. Se olisi konkreettisen tuskallinen palkkio joulukuun 19. päivän järjestäjille. That would be a tangibly painful reward for the organisers of 19 December.
  • kipeäTässä mielessä Delphi on kotimaassani kipeä haava. Delphi is a painful wound in my country in this regard. Tämä on erityisen kipeä asia Kroatian väestölle. It is a particularly painful wound for the Croatian population. Lähetämme lähitulevaisuudessa valtuuskunnat myös muun muassa Kambodžaan ja Ruandaan, joilla molemmilla on takanaan hyvin kipeä menneisyys. Upcoming missions include Cambodia and Rwanda, both recovering from a very painful past.
  • rasittava
  • raskasTällainen on siis raskas perintömme. So this is the painful legacy we have inherited. Finanssikriisi oli raskas isku Baltian maille. The Baltic States were dealt a painful blow by the financial crisis. Se on ollut näille maille vaativa ja usein raskas prosessi. It has been a demanding and often painful process for these countries.
  • työläs

Sanan painful määritelmät

  • Causing pain or distress, either physical or mental.
  • Requiring effort or labor; difficult, laborious.
  • Very bad, poor

Esimerkit

  • His violin playing is painful.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja