ReseptitNauris.fiBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan paralysis käännös englanti-suomi

 • halvaus
 • lama
 • lamaannus
  Neuvoston puheenjohtajaa tänään kuunnellessani huomasin, että lamaannus on saanut vallan. Hearing the President-in-Office of the Council today, I realised that stagnation and paralysis have taken hold here. Euroopan suurimpia uhkia tällä alalla ovat toimettomuus, lamaannus ja neuvottomuus. The greatest risk to Europe in this field is inaction, paralysis and not knowing what to do. Se kuitenkin osoittaa petosten ja saamattomuuden paljouden selittämättä varsinaisesti, mistä tämä lamaannus on peräisin. They show an accumulation of fraud and inertia, without really explaining where this paralysis comes from.
 • halvaantuminen
  Vuotta 2005 leimasivat Israelin yksipuoliset toimet ja Palestiinan institutionaalinen halvaantuminen. The year 2005 was dominated by unilateral Israeli actions and Palestinian institutional paralysis. Meidän vietävä Eurooppaa eteenpäin ja vältettävä halvaantuminen kyseenalaistamatta luonnosta perustuslailliseksi sopimukseksi. Without calling the draft Constitutional Treaty into question, we must move Europe on and avoid paralysis. Kaksinaismoralismi ja toiminnan halvaantuminen ovat tuhoamaisillaan paitsi Lähi-idän myös EU:n. The double standards and the paralysis of action are on the point of wrecking not only the Middle East but also the EU.
 • halvaus (halvaantuminen)
 • lamaannus (kuv)

Sanan paralysis määritelmät

 • The complete loss of voluntary control of part of person's body, such as one or more limbs

Esimerkit

 • The government has been in a paralysis since it lost its majority in the parliament

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja