BlogitTietovisatReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiViihde

Sanan path käännös englanti-suomi

  • polkuPolku on vaikeakulkuinen, mutta se ainoa polku. It is a difficult path to tread, but it is the only path. Se ei ole mikään ruusuinen polku. It is not a path paved with roses. Tähän johtanut polku ei ollut demokraattinen. The path leading us to this was antidemocratic.
  • reittiReitti yhteisen valuuttamme käyttöönottamiseksi on siis selvä! The path for the introduction of the single European currency is now clear. Toisten epäröidessä kuin Hamlet, joka piti Elsinoren linnassa tuskaista yksinpuheluaan "ollako vai eikö olla", teille reitti oli selvä. While others demurred, like Hamlet whingeingly soliloquising 'to be or not to be' at Elsinore, you had the path clearly marked out. Tässä mietinnössä on käsitelty kaikkia näitä peruskysymyksiä ja hahmoteltu reitti EU:n politiikalle kohti Ukrainaa. It is a report in which all these fundamental questions have been addressed, and in which a path has been outlined for the EU to follow in its policy towards Ukraine.
  • käytäväLamellitalon lamellit on yhdistetty käytävillä.Maanpinnalle ruokailemaan tulleet kastemadot pujahtavat häirittäessä maanalaiseen käytäväänsä.
  • latu
  • rataKaikkien juoksijoiden tulee pysytellä omilla radoillaan.Radalla ajettavat autokilpailut eroavat huomattavasti maastokilpailuista.Kuu pysyy radallaan maan vetovoiman ansiosta.
  • suuntaSuunta saatiin siis merkittyä. The path has therefore already been mapped out. Mielestämme tämä ei ole se suunta, johon meidän on kuljettava. We do not believe this is the path we should be going down. Tämä ei ole mielestäni oikea vaan täysin väärä suunta. I do not think this is the path to be taking; quite the reverse.
  • Tola
  • tolaolla hyvällä tolallamennä tolaltaan

Sanan path määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

  • the path of a meteor, of a caravan, or of a storm
  • Use the network path \\Marketing\Files to find the documents you need.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja