ReseptitHoroskooppiTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeBlogit

Sanan pawn käännös englanti-suomi

  • sotilasKymmeniä sotilaita kuoli väijytyksessä Sri Lankassa.Muista nappuloista poiketen sotilas siirtyy ainoastaan eteenpäin, ei koskaan taaksepäin.Tässä asetelmassa kuningatar estää sotilaiden etenemisen kohti korottumista.
  • pelinappulaYksittäisellä kansalaisella on oikeuksia, hän ei ole pelkkä tuotantoyksikkö tai pelinappula vapailla markkinoilla. The individual citizen holds rights, and is not merely a unit of production or a pawn of the free market. Ihminen ei ole sosiaaliturvanumero tai sosiaalisen ja taloudellisen shakkilaudan pelinappula, jota voidaan käsitellä oman mielen mukaan ja heittää pois käytön jälkeen. Man is neither a social security number nor a pawn on a social and economic chessboard to be manipulated at will and discarded when no longer of use. Kongon on lakattava olemasta pelinappula, jotta se voisi tulla jälleen todelliseksi toimijaksi etsittäessä selkkauksen kaikkien osapuolten kannalta oikeudenmukaista ja tasapuolista ratkaisua. Congo must cease to be a mere pawn, in order, once again, to play a genuine role in finding a fair and equitable solution for all parties involved in the conflict.
  • kanittaa
  • moukkaSenkin mokoma moukka.
  • pantata
  • panttaus

Sanan pawn määritelmät

Esimerkit

  • Though a pawn of the gods, her departure is the precipitating cause of the Trojan War
  • All our jewellery was in pawn by this stage.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja