HoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatReseptitBlogitViihde

Sanan peace käännös englanti-suomi

 • rauha
  Meidän pitää palauttaa rauha ja varmistaa rauha Georgiassa. We must restore peace and ensure that there is peace in Georgia. Meidän on valittava rauha, ei sotaa. We must choose peace, not war. Rauha on konkreettista, ei abstraktia. Peace is concrete, not abstract.
 • harmonia
  elää harmoniassa
 • hiljaisuus
  Muistamme miestä, joka myös marssi rauhanomaisesti pitkin katuja ja sanoi: tulee aika, jolloin hiljaisuus on pettämistä. We commemorate a man who, too, marched the streets peacefully and said: 'a time comes when silence is betrayal'. Kauniit maisemat, hyvin hoidetut kylät, puhdas ilma, rauha ja hiljaisuus, hyvä ja terveellinen ruoka ja niin edelleen: ne ovat matkailuelinkeinon todellinen pääoma. Beautiful landscapes, well-kept villages, clean air, peace and quiet, good and healthy food, among other things, are the tourist industry’s real capital. Tämän kylän hiljaisuus ottaa minua päähän.
 • mielenrauha
  Mielenrauha on aivan olennaista myös ruumiilliselle hyvinvoinnillemme. Even for our physical well-being, peace of mind is very essential. Pidän tätä asiaa erittäin tärkeänä, ja meidän on annettava ihmisille mielenrauha. This is a point that I consider extremely important, and we have to give people peace of mind. "Kadonneiden" henkilöiden läheisten mielenrauha on tärkeämpää kuin kyseisiin murhiin syyllistyneiden turvallisuus. The peace of mind which the families of these 'disappeared' need is more important than the security and safety of the perpetrators of these murders.
 • rauhallisuus
  Etelä-Aasian vakaus, rauhallisuus ja vauraus on EU:n edun mukaista. The EU has an interest in a stable, peaceful and prosperous South Asia. Meidän on lisäksi pyrittävä varmistamaan alueen vakaus, rauhallisuus, hyvinvointi ja demokraattisuus.We must work to ensure that the region is stable, peaceful, prosperous and democratic.
 • rauhan uskonto

Sanan peace määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja