TV-ohjelmatReseptitVaihtoautotNauris.fiHoroskooppiBlogitTietovisat

Sanan percentage käännös englanti-suomi

 • prosentti
  Tavoitteenamme on yksi prosentti bruttokansantulosta. We argue in favour of a percentage of gross domestic income as our objective. Usein kysymyksessä on vain muutama prosentti tien tai rautatien rakennuskustannuksista. We hear a lot of talk about a certain percentage of the total costs of building a road or railway line. Älkäämme keskittykö tällä kertaa ainoastaan täytäntöönpanon prosenttilukuihin periaatteena: korkea prosentti on hyvä, alhainen on huono! For once, let us not concentrate exclusively on the implementation percentage rates, according to the motto 'High rate good, low rate bad!' .
 • prosenttiosuus
  Tämä prosenttiosuus nousee tulevaisuudessa. This percentage will rise in the future. Prosenttiosuus on hälyttävän pieni. This percentage is disconcertingly small. Tämä prosenttiosuus olisi kaksinkertaistettava. That is the percentage that we should double.
 • hyöty
  Siitä on ollut meille suuri hyöty.Siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä.
 • osuus
  Tiedän, että se on pieni osuus, mutta se on merkittävä osuus. I know this is a small percentage, but it is an important percentage. Niiden osuus kasvaa koko ajan. That percentage is constantly rising. Kuinka suuri on niiden eläinten osuus, joita ei voida jäljittää? What is the percentage that cannot be traced?
 • prosenttiluku
  Onko prosenttiluku korkeampi vai matalampi? Is the percentage higher or lower? Ilmeisesti heillä on vähemmän autoja, joten ehkä prosenttiluku on matalampi. Apparently, they have fewer cars in these countries, so maybe that percentage is lower. Vastaava prosenttiluku on naisten osalta sama, eli 51 % työtä hakevista naisista on 50-64-vuotiaita. The percentage for women is the same: 51 % of women who are seeking work are in the 50-64 age group.

Sanan percentage määritelmät

Esimerkit

 • A high percentage of secondary school leavers take a gap year
 • She gets a percentage for every vacuum cleaner sold.
 • There was no percentage in staying at home.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja