TietovisatReseptitTV-ohjelmatNauris.fiVaihtoautotBlogitHoroskooppi

Sanan peripheral käännös englanti-suomi

 • toisarvoinen
  Tämä kysymys ei ole toisarvoinen. That is by no means a peripheral question. Asia ei ole toisarvoinen, koska meidän on saatava enemmän aikaiseksi pienemmällä, kutistuneella työikäisellä väestöllä. It is not peripheral, because it will be necessary to do more with a smaller, shrunken active population. Ottaen huomioon Amerikan kongressissa vallitsevan kansainvälisiä asioita koskevan mielialan eurooppalaisilla parlamentaarikoilla on keskeinen, ei toisarvoinen, asema näkemystemme esittelyssä. Given the prevailing mood on international issues in the American Congress, European parliamentarians have a central, and not a peripheral, role to play in presenting our views to them.
 • ääri-
 • lisä-
 • oheislaite
 • reuna-
  Reuna-alueilla toimivat liikenneyhteydet ovat elinehto. Transport connections in the peripheral regions are a vital necessity. Jäsen O'Neachtain ilmaisi varauksensa ja huolensa Irlannista ja muista reuna-alueiden maista. Mr O'Neachtain expressed reservations and concerns about Ireland and other peripheral countries. Siksi reuna-alueiden yhteistyö on entistäkin tärkeämpää. For that reason, cooperation with the peripheral areas is more important than ever.
 • oheinen
  Ilmoittautuminen tapahtuu oheisella lomakkeella.Tarkista tuotteen sopivuus oheisesta taulukosta.
 • oheis-
 • oheis-]
 • perifeerinen
  Arvoisa puhemies, Euroopan unionin ja Venäjän välinen raja ei ole perifeerinen tai marginaalinen kysymys, päinvastoin se on ehdottoman keskeinen kysymys. Mr President, the issue of the European border with Russia is not peripheral or marginal; on the contrary, it is absolutely fundamental.

Sanan peripheral määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja