BlogitHoroskooppiVaihtoautotReseptitViihdeTietovisatTV-ohjelmat

Sanan peripheral käännös englanti-suomi

 • toisarvoinen
  Tämä kysymys ei ole toisarvoinen. That is by no means a peripheral question. Asia ei ole toisarvoinen, koska meidän on saatava enemmän aikaiseksi pienemmällä, kutistuneella työikäisellä väestöllä. It is not peripheral, because it will be necessary to do more with a smaller, shrunken active population. Ottaen huomioon Amerikan kongressissa vallitsevan kansainvälisiä asioita koskevan mielialan eurooppalaisilla parlamentaarikoilla on keskeinen, ei toisarvoinen, asema näkemystemme esittelyssä. Given the prevailing mood on international issues in the American Congress, European parliamentarians have a central, and not a peripheral, role to play in presenting our views to them.
 • ääri-
 • lisä-
 • oheinen
  Ilmoittautuminen tapahtuu oheisella lomakkeella.Tarkista tuotteen sopivuus oheisesta taulukosta.
 • oheis-
 • oheislaite
 • reuna-
  Jäsen O'Neachtain ilmaisi varauksensa ja huolensa Irlannista ja muista reuna-alueiden maista. Mr O'Neachtain expressed reservations and concerns about Ireland and other peripheral countries. En usko, että kukaan väittäisi Yhdistyneen kuningaskunnan olevan reuna-alueella sijaitseva valtio, mutta tuskin kukaan väittää vastaan, jos sanon, että Skotlannin pohjoisosa on valtion reuna-aluetta. I do not suppose anyone would argue that the UK is a peripheral state but no one would disagree with me that the north of Scotland is a peripheral region of a state. Reuna-alueilla toimivat liikenneyhteydet ovat elinehto. Transport connections in the peripheral regions are a vital necessity.

Sanan peripheral määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja