BlogitHoroskooppiNauris.fiVaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmat

Sanan permission käännös englanti-suomi

 • lupa
  Lupa myönnettiin, siitä ei ole epäilystäkään. That permission was granted - there is no doubt about that. Aluksella on lupa, tai se on pian saamassa luvan poistua Virosta. The ship has, or will soon have, permission to leave Estonia. Parlamentti ei ole vielä kertonut, miksi lupa peruttiin. Parliament has not yet indicated why permission was withdrawn.
 • käyttöoikeudet
 • oikeudet
  Toisin sanoen oikeudet ovat olemassa ilman jäsenvaltioiden erityistä lupaa. In other words they are acquired regardless of any permission granted by the Member States.
 • oikeus
  Molemmilta on evätty oikeus tavata miehiä, ja vangeilta on kielletty yhteydenpito perheisiinsä.Both women had been denied permission to visit these men. The prisoners are allowed no contact with their families. Ennen kaikkea myös syyttäjällä täytyy olla oikeus toimia riippumattomana ilman turvallisuusneuvoston tai jonkin muun elimen ennakkoon antamaa hyväksyntää. Moreover, the Public Prosecutor should have the freedom to act, without having to depend on prior permission from the Security Council or anybody else. Demokratiassa kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseen.
 • suostumus
  Ennen kuin päätämme antaa luvan tällaisten elintarvikkeiden myymiselle EU:n markkinoilla, meidän on saatava kansalaistemme suostumus tällaiselle askeleelle. Before we decide to allow such food to be sold on the EU market, we must have our citizens' permission for such a step. Siinä myös todetaan, että mikäli edunvalvoja haluaa ottaa palvelukseen jäsenen avustajan, hänen on pyydettävä suostumus asianomaiselta jäseneltä. It also says that if a lobbyist wants to employ a Member's assistant, he has to seek the permission of the Member concerned. Myös 15 artiklan 5 kohdassa tehdään täysin selväksi, että geneettisten resurssien käyttö edellyttää, että valtiolta, josta ne ovat lähtöisin, on saatu käytölle suostumus. It is also made entirely clear in Article 15.5 that the utilization of genetic resources shall be preceded by obtaining the permission of the state of origin.

Sanan permission määritelmät

Esimerkit

 • Sire, do I have your permission to execute this traitor?
 • I used the "chmod" command to change the files permission.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja