VaihtoautotHoroskooppiNauris.fiTietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogit

Sanan perspective käännös englanti-suomi

 • perspektiivi
  Voimmeko tarjota itsellemme jonkinlaisen perspektiivin? Can we offer ourselves some kind of perspective?
 • näkökulma
  Mikä on strateginen näkökulma? What is the strategic perspective? Tämä on joka tapauksessa arvokas näkökulma. Either way, it is a valuable perspective. Tämä on paljon laajempi poliittinen näkökulma. This is a much wider political perspective.
 • näkymä
  Siinä ei välttämättä onnistuta nyt eikä moneen vuoteen, mutta näkymä on olemassa. Perhaps not today, perhaps not in several years, but that perspective does exist. Tämä on erinomainen näkymä, jota kannatan, mutta tavoitteen saavuttamiseksi meidän on käytettävä oikeita välineitä. This is a marvellous perspective and one that I endorse, but we need to use the right tools to achieve this target. Äänestämme todellakin näitä rahastoja ja tätä rahoituskehystä vastaan, sillä ne ovat Euroopan ja sen itsekunnioituksen kannalta kohtalokas näkymä. We will certainly vote against these funds and this financial perspective, which is a fatal perspective for Europe and its dignity.
 • perspektiivikuva
 • projektio
 • syvyysvaikutelma
 • näköala
  EU-näköala on keskeinen tekijä kestävän ratkaisun löytämisessä Kosovon kysymykseen sekä Serbian ja muunkin Balkanin alueen demokraattisessa kehityksessä. The EU perspective is the key to a sustainable settlement for Kosovo and to democratic development in Serbia and the rest of the region. Euroopan unionin olisi myös laadittava pitkän aikavälin eurooppalainen näköala Itä-Euroopan maiden ja erityisesti Ukrainan varalta. The European Union should also elaborate a long-term European perspective in relation to Eastern European countries, and Ukraine in particular. Meidän on ensiksi tarjottava näille valtioille uskottava Eurooppaa koskeva näköala, meidän on tarkasteltava ehtoja tiukasti ja meidän on valvottava yhtenäisyyttä. Firstly, we must offer those countries a credible European perspective, we must examine the conditions strictly and we must bear witness to consistency.

Sanan perspective määritelmät

Esimerkit

 • a perspective drawing
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja