ReseptitTietovisatNauris.fiTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan philosophy käännös englanti-suomi

 • filosofia
  Tämän vuoksi emme hyväksy tätä filosofiaa. Therefore, we do not share this philosophy. Arvoisa varapuhemies, filosofia ja etiikka ovat tärkeitä kysymyksiä myös teille. Philosophy and ethics are important issues even for you. Meidän äänestysfilosofiamme on sen mukaista. Our voting philosophy reflects this.
 • periaatep
  Sallikaa minun toistaa kahden edeltäjäni, von der Vringin ja Samlandin periaate. Let me reiterate the philosophy of two of my predecessors: Mr von der Vring and Mr Samland. Tämä periaate on sisällytetty kaikkiin ympäristöä, energian tuotantoa ja liikennettä koskeviin tutkimusohjelmiimme. That philosophy underlines all our research programmes in the fields of environment, energy supplies and transport. Haluan sanoa lopuksi, että ehdotuksemme ja ajattelutapamme perustana on omavastuun periaate. To conclude, I should like to say that the very foundation, the philosophy, underlying what we have proposed, is the principle of ownership.
 • ajatusmaailma
  Se on kriisinhallinnan ajatusmaailma, ajatusmaailma, jossa keskitytään ja rajoitutaan pysyvän mekanismin yksityiskohtiin. It is a crisis management philosophy, a philosophy that focuses on and is confined to the details of a permanent mechanism. Naisten ja miesten ajatusmaailmat voivat toisinaan erota toisistaan melkoisesti.
 • elämänasenne

Sanan philosophy määritelmät

Esimerkit

 • Philosophy is often divided into five major branches: logic, metaphysics, epistemology, ethics and aesthetics
 • a philosophy of government;   a philosophy of education
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja