TietovisatViihdeBlogitHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautotReseptit

Sanan pious käännös englanti-suomi

 • harras
  Biologista monimuotoisuutta koskeva toimintasuunnitelma on toki arvokas, vaikka se onkin vain harras toive. The 'Biodiversity' action plan is honourable, though it is nothing more than a pious hope. Täällä on todettu, että vuosikymmeniä jatkuneessa konfliktissa saavutetaan pian "myönteisiä tuloksia", mutta tämä on pelkkä harras toive. To say here that the conflict that has been going on for decades will shortly bring 'positive results' is nothing more than a pious wish. Hän oli harras kristitty.
 • hurskas
  Valitettavasti tämä on tällä hetkellä vain hurskas toive. Unfortunately, at the moment, this is merely a pious desire. Tavoite yhteistuotannon nostamisesta kahdeksaantoista prosenttiin sähkön tuotannosta vuoteen 2010 tai 2012 mennessä on hurskas toive. The aim to increase cogeneration to account for 18% of electricity generation by 2010 or 2012 is a pious hope. Joka kerta esitettiin sama hurskas toive, ja joka kerta, kun puhkeaa uusi kansainvälinen kriisi, Eurooppa vaikenee, se vaikenee, koska Euroopan maat eivät kykene pääsemään sopuun yhteisestä linjasta. Each time, it was a pious hope and, each time a new international crisis rears its head, Europe is mute, mute because European countries are incapable of agreeing on a common approach.
 • jumalaapelkääväinen
 • jumalinen
 • muotojumalinen
 • tekopyhä
  Näissä oloissa työllisyysstrategiasta puhuminen on pelkkä tekopyhä toive. Under these conditions, talk about an employment strategy is nothing but pious hopes.

Sanan pious määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja