TietovisatBlogitReseptitViihdeTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppi

Sanan pivotal käännös englanti-suomi

  • käänteentekevä
  • keskeinen
    Tämä on hyvin yksinkertainen viesti, ja mielestäni se on tässä yhteydessä keskeinen tekijä. It is a very simple message, and I think that it is the pivotal element in this connection. Mielestäni kulttuuripolitiikasta täytyy tulla keskeinen osa unionin politiikkaa. I see cultural policy as pivotal to European policies as a whole. Näillä kysymyksillä on keskeinen osuus myös Cotonoun kumppanuussopimuksessa. They also play a pivotal role in the Cotonou partnership agreement.
  • ratkaiseva
    Karlsruhen perustuslakituomioistuimen päätös on ratkaiseva. The decision of the Constitutional Court in Karlsruhe will be pivotal. Arvoisa puhemies, juuri kulunut viikko oli unionin tulevaisuuden kannalta ratkaiseva. Mr President, the past week has been pivotal for the future of the Union. Turkilla on ratkaiseva asema porttina idän ja lännen välillä, ja meidän pitäisi lähettää myönteisiä ja suosiollisia signaaleja. Turkey has a pivotal role to play as a gateway between West and East and we should be sending positive and welcoming signals.

Sanan pivotal määritelmät

  • Of, relating to, or being a pivot

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja