VaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogitViihdeTV-ohjelmatReseptit

Sanan plain käännös englanti-suomi

 • tasanko
  Kreikassa Thessalian tasangolla ei ole vettä, minkä johdosta noin miljoona ihmistä kärsii janosta ja tasanko autioituu ja muuttuu Saharan autiomaaksi. In Greece, there is no water on the plain of Thessaly, with the result that about a million people have nothing to drink and the plain is drying up and turning into a Sahara desert.
 • tavallinen
  Otan sen tavallisen.
 • maustamaton
 • selvä
  Selkokielellä kyseessä on selvä sopimus. That, in plain English, is surely an agreement. Tämän tapauksen merkittävä - ja mielestäni valaiseva - opetus on selvä. The important - and I think the instructive - outcome of the case is plain. Tilanne on siis erittäin selvä: on vaikeaa luoda uusi rakennelma, jolla olisi rooli, luomatta myös puolustusrakenteita. The facts, though, are very plain: it is difficult to build a new, serviceable edifice without giving it a defensive structure.
 • tasamaa
 • yksinkertainen
  Kantamme on yksinkertainen ja täysin yhdenmukainen puheenjohtajakokouksen valtuuksien kanssa. Our position is plain and simple and fully in line with the mandate of the Conference of Presidents. Tehkäämme mietinnöstä yksinkertainen ja selkeä, mutta niin, että sen tarkkuus ei kärsi ja ettei sillä voi olla montaa tulkintamahdollisuutta. Make it simple, make it plain but make it so that no doubt can be cast on its accuracy or leaving it open to different interpretations. Tuohon aikaan taitoluistelijat vielä tekivät lutzin yksinkertaisena.

Sanan plain määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2021 Ilmainen Sanakirja