VaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatReseptitBlogitNauris.fi

Sanan planning käännös englanti-suomi

 • suunnitteleminen
 • suunnittelu
  Turha raportointi ja suunnittelu on tarpeetonta. There is no need for inessential reports and planning. Suunnittelu ja analysointi voidaan suorittaa välittömästi. Self-planning and analysis can start immediately. Tulevaisuuden suunnittelu voi auttaa meitä selviämään ilmastonmuutoksen haitallisimmista vaikutuksista. Forward planning can help us deal with the most adverse effects of climate change.
 • järjestely
 • kaavoitus
  Uudenaikainen kaavoitus ja energiatehokkaat uudet asuinalueet voivat johtaa siihen, että uusiutuvilla energialähteillä voidaan kattaa rakennusten koko energiantarve. Modern structural planning and energy-saving new buildings can help ensure that renewables cover the entire energy demand for buildings. Kuitenkaan mitään kokonaisarviota ei ole tehty kaavoitus- ja ympäristövaikutusten yhteismäärästä koko kaupunkirakenteeseen nähden. However, no overall assessment has been made of all the consequences of the planning and environmental aspects on the urban complex as a whole. On myös tärkeää, että ryhdymme vihdoin kiinnittämään asianmukaista huomiota alueiden kaavoitukseen ja ymmärrämme, ettei kaavoitus voi sotia luontoa vastaan. Apart from that, it is important that due attention should at last start being given to forms of territorial planning and development that recognize that you cannot fight against nature.
 • laskeminen
  Vedenpinnan laskeminen helpottaa tulvatilannetta.
 • menetelmä
  Keskipitkän aikavälin taloussuunnittelu on perussopimuksella vahvistettu menetelmä, josta on annettava asetus. Medium-term financial planning is a procedure established in the treaty, for which a regulation must be enacted. Se on paras tapa varmistaa, että kalakantamme ovat kestäviä, ei jokin keinotekoinen kommunistinen menetelmä, jossa kalastuksesta on olemassa keskusjohtoinen suunnitelma. That is the best way to make sure that we have sustainable fish stocks, not some artificial communistic method where you have central planning in fishing.
 • suunnitelma
  Suunnitelman tavoitteena on peliasemassa esiintyvän epätasapainon kasvattaminen omaksi eduksi tai sen luominen, ellei sitä peliasemasta vielä löydy.

Sanan planning määritelmät

Esimerkit

 • My neighbours were going to build an extension but they didnt get planning.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja