ViihdeHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotTietovisatBlogit

Sanan player käännös englanti-suomi

 • soitin
  Tästä riittävät esimerkeiksi muutamat keksinnöt, kuten lasertekniikka tai röntgensäteet tai MP3-soitin. I need only remind the House of inventions such as laser technology or X-rays or the MP3 player. Piano ja kitara ovat yleisimpiä harrastajien soittimia.Huuliharppu on helposti mukana kulkeva soitin.
 • pelimies
 • näyttelijä
 • pelaaja
  Kukin pelaaja valittaisiin hänen omien ansioidensa perusteella, jotta lopputulos olisi mahdollisimman hyvä. You would select each player on his merits so that you get the best possible result. Valitettavasti tässä tilanteessa ette ole poliittisen pelin paras pelaaja, mutta tulette voittamaan. Unfortunately, at this point you are not the best player in the political game, but you are going to win. Pelkään toden totta, että jos emme etene tässä ratkaisussa, Eurooppa ei enää jossain vaiheessa ole pelaaja kansainvälisellä shakkilaudalla. Indeed, I am afraid that if we do not go ahead with this solution, Europe will at some point cease to be a player on the international chessboard.
 • peluri
 • soittaja
  Soittajat astuivat lavalle.Konsertin jälkeen menin pyytämään nimikirjoitusta soittajalta.Kun puhelimeen vastataan, tulisi soittajan ensimmäiseksi esitellä itsensä.
 • koneisto
  Pää- ja apukoneiden lisäksi laivoissa on muitakin koneistoja.Mekaanisen kellon koneisto on hienomekaniikan mestarinäyte.Valtionhallinnon, byrokratian koneisto.
 • pleijeri
 • soitto-ohjelma
 • tekijä
  Toiseksi Iran on valtavan tärkeä tekijä Lähi-idässä. Second, Iran is an enormously important regional player. Se on iso tekijä omalla alueellaan, ja sillä on valtavasti mahdollisuuksia. It is a mega-player in its region and has enormous potential. Parlamentti on itsevarma ja keskeinen tekijä yhteisön politiikassa. We have become self-assured and a major player in European politics.

Sanan player määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja