Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan pleased käännös englanti-suomi

 • hyvillään
  Eläkeläisiä edustava parlamentin jäsen Fatuzzokin on hyvillään. Even Mr Fatuzzo, the pensioners' representative, is well pleased. On syytä olla hyvillään, koska olemme tehneet heidän unelmistaan totta ja koska tämä todellisuus tuottaa meille tuloksia, joita kansalaiset voivat arvostaa. There is reason to be pleased not just because we have made what they dreamed into a reality, but because this reality is giving us results that ordinary citizens can appreciate. On syytä olla erityisen hyvillään siitä, että EU ottaa johtoaseman maailmassa ja johtaa työtä, jonka tähtäimessä on Kioton sopimuksen korvaava sopimus. There is good cause for being very pleased that Europe is showing leadership in the world, and we are heading up the work aimed at obtaining a replacement for the Kyoto Agreement.
 • iloinen
  Olen iloinen heidän puolestaan. I am pleased for these people. Olen sen johdosta erityisen iloinen. I am extremely pleased with it. Olen hyvin iloinen sen tuloksesta. I am very pleased with the result.
 • mielissään
  Tuskin kukaan on mielissään tästä. I imagine nobody is pleased at this. Olen varma, että kaikki ovat erityisen mielissään siitä, että hän on tänä iltapäivänä kanssamme. I am sure that everyone is extremely pleased that she is with us this afternoon. Komissio on hyvin mielissään siitä, että Euroopan parlamentti on ottanut tämän ehdotuksen myönteisesti vastaan. The Commission is very pleased that this proposal has been welcomed by the European Parliament.
 • tyytyväinen
  Olen erittäin tyytyväinen tähän asiaan. I am really pleased with that. Olen siis hyvin tyytyväinen tähän. So I am very pleased with this. Olen erittäin tyytyväinen tähän. I am extremely pleased about this.
 • hauska
  Minusta oli hyvin hauska kuulla, että neuvoston työryhmässä ja COREPERissä jäsenvaltiot ovat suhtautuneet tähän aloitteeseen erittäin myönteisesti. I have been very pleased to learn that in the Council working group and in COREPER the Member States have welcomed this initiative very positively. Hei, minun nimeni on XX. Hauska tutustua!Olipa hauska ilta! Otetaan uusiksi!
 • otettu
  Olen erittäin iloinen, että se on nyt otettu käyttöön. I am very pleased that it is in there now. Olemme iloisia siitä, että ongelma on otettu esityslistalle. We are pleased the problem has been put on the agenda. Se on otettu hyvin vastaan, ja olen siitä hyvin mielissäni. It has been very well received and I am very pleased with that.

Sanan pleased määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja