Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan politic käännös englanti-suomi

 • diplomaattinen
  Me emme ole diplomaattinen elin, olemme poliittinen parlamentaarinen elin. We are not a diplomatic body; we are a political parliamentary body. Haluammeko olla diplomaattinen edustuslaitos vai poliittinen parlamentti? Do we want to be a diplomatic Assembly or a political Parliament? Kuten parlamentin jäsen Savary totesi, ainut pitkällä aikavälillä tuntuva ratkaisu on sekä diplomaattinen että poliittinen. The only long-term solution, as Mr Savary said, is both diplomatic and political.
 • neuvokas
 • ovela
 • varovainen
  Haluaisin korostaa, että poliittinen ryhmäni on erittäin varovainen biometriikan osalta. I would like to stress that my political group is extremely cautious where biometrics is concerned. Lähestymistapamme on siis oltava poliittisessa mielessä varovainen ja yhtäältä se on oltava myös asteittainen ja toisaalta valikoiva. Therefore, on a political level, we must take a cautious approach, which should be both gradual and selective. Siihen sisältyy varovainen ehdotus tunnustaa nykyisten 15 jäsenvaltion poliittiset ja oikeudelliset valtuudet kaikissa Euroopan tulevaisuutta koskevissa keskusteluissa. That proposed, quite modestly, to recognise in any debate on the future of Europe the political and legislative powers of the current 15 States.
 • viisas
  En puhu oikeudellisista asioista, esitän ainoastaan poliittisen arvion, joka ei ole mitenkään uudenlainen tai erityisen viisas. I am not making a quasi-legal point. I am simply offering a political judgement of no great novelty or sagacity. Se on viisas valinta, joka edistää sosiaalista yhteenkuuluvuutta ja edellyttää paitsi poliittista sitoutumista myös asianmukaisia taloudellisia resursseja. It is a wise choice, which fosters social cohesion and which requires both political commitment and the appropriate financial resources. Lopuksi haluan esittää muutaman kysymyksen komission jäsenelle, sillä olen vakuuttunut siitä, että komission jäsen Schreyer on viisas poliitikko. Finally, I have one or two questions for the Commissioner because I am quite sure that you are a wise political manoeuvrer, Commissioner Schreyer.

Sanan politic määritelmät

Esimerkit

 • the body politic
 • a politic treaty
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja