TietovisatTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotReseptitViihdeHoroskooppi

Sanan political käännös englanti-suomi

 • poliittinen
  Tämä on poliittinen viesti, poliittinen teko, jota meidän on tuettava. That is a political sign, a political act that we must support. Hänen poliittinen äänensävynsä on liian maltillinen. His political tone is too calm. Kyseessä on suuri poliittinen ongelma. They are a major political issue.
 • irtopiste
  irtopisteiden kalastelu
 • jälkimaininki
  Pitkään pakolais- ja ihmisoikeustyössä vaikuttanut Tarja Halonen ei säästele sanojaan, kun hän kommentoi Suomen suhtautumista turvapaikkakriisiin ja sen jälkimaininkeihin. (apu.fiToimittajat irtisanoutuivat kohun jälkimainingeissa.
 • komissaari
  Arvoisa puhemies, aloitan siitä, mihin komissaari Pinheiro lopetti, nimittäin poliittisesta sitoutumisesta. Madam President, I begin where Commissioner Pinheiro finished, namely on political commitment. Sillä on psykologinen ja poliittinen vaikutus, vaikka se ei merkitsekään syrjintää, herra komissaari. It has a psychological and political impact, even if it is not discriminatory, Mr Commissioner. Näettehän, arvoisa rouva komissaari, että kaikki puolueryhmät ja kaikki maat tukevat ehdotustanne. You can already see, Madam President, that all the political groups and countries support your proposal.
 • poliittinen lesbous

Sanan political määritelmät

Esimerkit

 • Political principles are rarely absolute, as political logic holds an imperfect result by compromise is better than a theoretically perfect abstention from the political process in the opposition
 • Good political staff is hard to find, they may neither be ambitious and corrupted by power nor tempted by private sector careers
 • “The Court invalidates Minnesota’s political apparel ban based on its inability to define the term ‘political
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja