VaihtoautotBlogitHoroskooppiReseptitTietovisatViihdeTV-ohjelmat

Sanan political käännös englanti-suomi

  • poliittinenHänen poliittinen äänensävynsä on liian maltillinen. His political tone is too calm. Kyseessä on suuri poliittinen ongelma. They are a major political issue. Se oli hedelmällinen poliittinen keskustelu. It was a fruitful political battle.
  • irtopisteirtopisteiden kalastelu
  • jälkimaininkiPitkään pakolais- ja ihmisoikeustyössä vaikuttanut Tarja Halonen ei säästele sanojaan, kun hän kommentoi Suomen suhtautumista turvapaikkakriisiin ja sen jälkimaininkeihin. (apu.fiToimittajat irtisanoutuivat kohun jälkimainingeissa.
  • komissaariArvoisa puhemies, aloitan siitä, mihin komissaari Pinheiro lopetti, nimittäin poliittisesta sitoutumisesta. Madam President, I begin where Commissioner Pinheiro finished, namely on political commitment. Sillä on psykologinen ja poliittinen vaikutus, vaikka se ei merkitsekään syrjintää, herra komissaari. It has a psychological and political impact, even if it is not discriminatory, Mr Commissioner. Näettehän, arvoisa rouva komissaari, että kaikki puolueryhmät ja kaikki maat tukevat ehdotustanne. You can already see, Madam President, that all the political groups and countries support your proposal.
  • poliittinen lesbous

Sanan political määritelmät

Esimerkit

  • Political principles are rarely absolute, as political logic holds an imperfect result by compromise is better than a theoretically perfect abstention from the political process in the opposition
  • Good political staff is hard to find, they may neither be ambitious and corrupted by power nor tempted by private sector careers
  • “The Court invalidates Minnesota’s political apparel ban based on its inability to define the term ‘political

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja