BlogilistaTV-ohjelmatReseptitTietovisatVaihtoautotHoroskooppiNauris.fi

Sanan pollution käännös englanti-suomi

 • itsesaastutus
  Itsesaastutus oli myös nuoruusiän aknen syy.
 • saaste
  Ilmastonmuutos on tosiasia, aivan samoin kuin on varmaa, että saasteet kiihdyttävät sitä. Climate change is a certainty, just as it is a certainty that pollution accelerates it. Saasteella on haitallinen vaikutus sekä ihmiselämän pituuteen että sen laatuun. Pollution has an adverse effect not only on the length of human life, but also on its quality. Monissa Euroopan pääkaupungeissa liikenne on ruuhkautunutta, ja saasteet vaikuttavat vakavasti asukkaiden elämään. In many European capitals, traffic is congested and pollution seriously affects their inhabitants.
 • saastuminen
  Kemiallinen saastuminen ja ilman saastuminen ovat keskeisiä syöpää aiheuttavia syitä. Chemical contamination and air pollution are major causes of cancer. Saastuminen voidaan määritellä ja mitata. Pollution is identifiable and measurable. Kun vähennämme maaperän saastumista, myös merialueiden saastuminen vähenee. When we reduce soil pollution, marine pollution is reduced as well.
 • saastuttaminen
  Edistyksestä huolimatta saastuttaminen jatkuu edelleen liian vakavalla tasolla. Despite progress, pollution remains at unacceptably high levels. Meren saastuttaminen on rikos, ja siitä on saatava asianmukainen rangaistus. Such pollution of the sea is a crime, and must be punished accordingly. Tästä huolimatta on välttämätöntä erottaa tietoisesti tapahtuva saastuttaminen ja onnettomuuksista aiheutuva merialueiden pilaantuminen. Nevertheless, it is necessary to differentiate between intentional and accidental pollution.

Sanan pollution määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja