TV-ohjelmatViihdeTietovisatHoroskooppiReseptitBlogitVaihtoautot

Sanan ponder käännös englanti-suomi

 • pohtiaOn turhaa pohtia yritysmyönteistä ilmapiiriä tai elinikäistä oppimista, ellemme onnistu toteuttamaan niitä. There is no point in pondering an entrepreneur-friendly climate or lifelong learning, if we fail to deliver. Komissaari Boninon ja hänen tuoreimman pääjohtajansa olisi hyvä pohtia, kuinka he käyttävät laajennettua toimivaltaansa. Commissioner Bonino and her newest Director-General would do well to ponder on how they use their extended power. Sitä ennen hän ehkä haluaisi pohtia, miten EU: n merkintöjä koskeva lainsäädäntö voi hämmentää ja kauhistuttaa pieniä yrityksiä, jos lainsäädäntöä ei selitetä ja täytäntöönpanna kunnolla. In the meantime, he might like to ponder how EU labelling legislation can confuse and dismay small businesses if not properly explained and implemented.
 • aprikoida
 • harkitaVoimme korkeintaan harkita suosituksen antamista. At best we can ponder whether or not to make a recommendation. On syytä harkita ennen kuin päätyy ratkaisuun.Parempi harkita kuin murehtia.
 • puntaroidaHän puntaroi päätöstä pitkään.Teemu Selänne puntaroi jatkoaan maltilla (Iltasanomat.fi

Sanan ponder määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja