TV-ohjelmatTietovisatBlogitVaihtoautotViihdeReseptitHoroskooppi

Sanan popular käännös englanti-suomi

 • kansanomainen
  Tuntuu siltä, että tämä kansanomainen kreikkalainen sanonta pätee täysin Euroopan unionin toimielinten kohdalla. This Greek popular saying appears to be totally apposite to the case of the European Union's principal institutions. On osattava luoda psykologinen ja kansanomainen ilmasto, joka edistää rajan yli tehtävää yhteistyötä, ja antaa sitten yhteistyölle nimi, joka sopii paikallisiin olosuhteisiin. The way to succeed is to create a psychological and popular climate which encourages cross-border cooperation, and then to give this a name which suits local conditions.
 • suosittu
  Presidentti on tarpeeksi vahva ja suosittu. He is quite strong, he is quite popular. Mistä syystä ohjelma sitten on niin suosittu? Why is this programme so popular? Tiedän, että aihe ei ole suosittu. I know this is not a popular subject.
 • kansan-
 • helppotajuinen
 • kansa
  Tämä on erityisen tärkeää Euroopan parlamentille, jonka kansa valitsee. This is particularly important for the European Parliament, which is elected by popular vote. Ymmärrän tämän täysin, koska kansa on jo pitkään tukenut EMUa. I can fully understand that, because EMU is far from enjoying popular support. Syyriassa kansa haluaa demokratiaa ja oikeusvaltioperiaatetta - kyse ei ole ulkomaiden juonesta. What is happening in Syria is a popular aspiration for democracy and the rule of law - it is not some foreign plot.
 • talous
  Meidän on pidettävä talous- ja rahaliittoa sekä yhtenäismarkkinoiden loogisena jatkona että Euroopan yhdentymisen ja laajentumisen pedagogisena työvälineenä. We need to regard EMU both as a logical follow-up to the single market, and also as a teaching tool, popularizing European integration and enlargement. Kaukoidän taloudet ovat Japania lukuunottamatta päässeet jo kasvun vauhtiin, eikä korkoelvytystä enää tarvita.Luoteis-Venäjän ja Kaukoidän taloudet ovat voimakkaassa kasvussa.
 • talous-
  Meidän on pidettävä talous- ja rahaliittoa sekä yhtenäismarkkinoiden loogisena jatkona että Euroopan yhdentymisen ja laajentumisen pedagogisena työvälineenä. We need to regard EMU both as a logical follow-up to the single market, and also as a teaching tool, popularizing European integration and enlargement.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja