TietovisatViihdeVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatHoroskooppiReseptit

Sanan pork käännös englanti-suomi

 • sianlihaOnneksi voimme ilmoittaa ehdottomasti, että irlantilainen sianliha on täysin turvallista. Fortunately, we can state unconditionally that Irish pork is completely safe. Sianliha on pienempi ongelma, ja oli miten oli, isoäitini sanoisi, että sen, joka syö raakaa sianlihaa, sietääkin tulla kipeäksi. Pork is less of a problem and, anyway, my grandmother would say that anyone eating raw pork deserves to be ill. Liha-ala, jolla on nyt kaikkein vaikeinta, on sianliha-ala. Siksi keskityn puheessani sen kokemiin vakaviin ongelmiin. The meat sector that is having the most difficult time is currently the pork sector.
 • porsas
 • possupossua kiinalaisittainpossua sinihomejuustolla
 • sikaJos viemme ajatuksen hieman pitemmälle, se tarkoittaa, että jos sika ja nauta kuuluvat peruselintarvikkeisiimme, emme saisi enää käyttää niidenkään nahkoja ja vuotia. Taking this one step further, this means that if pork and beef are part of our staple diet, it should no longer be possible to use their skins/hides either. Murcian alueella kärsitään lisäksi sika-alan romahduksesta johtuvan kriisin seurauksista, ja kyseisen alan pitäisi - ilman muuta - saada tukea Euroopan unionilta. We in Murcia are also suffering the consequences of the crisis caused by the collapse of the pork sector, which incidentally should be receiving aid from the European Union. "Mä ajattelin et se on ihan sika hyvä idea!"

Sanan pork määritelmät

 • The meat of a pig; swineflesh
 • Funding proposed or requested by a member of Congress for special interests or his or her constituency as opposed to the good of the country as a whole
 • To have sex with (someone

Esimerkit

 • The cafeteria serves pork on Tuesdays.
 • Animal House, Universal Pictures, 1978:
  Boon: Marlene! Dont tell me youre gonna pork Marlene Desmond!
  Otter: Pork?
  Boon: Youre gonna hump her brains out, arent you?
  Otter: Boon, I anticipate a deeply religious experience

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja