TietovisatTV-ohjelmatReseptitVaihtoautotHoroskooppiViihdeBlogit

Sanan possess käännös englanti-suomi

  • riivataMikä teitä oikein riivaa?
  • olla
    On jopa viittauksia siihen, että Iranilla voisi olla ydinaseita. There are even indications that Iran possesses nuclear weapons. Me olimme täällä parlamentissa yksimielisesti sen kannalla, että myös kyseisen materiaalin hallussapidon tulisi olla rangaistavaa. We agreed in this House that the possession of such material should be punishable. Emme voi olla varmoja, mutta emme voi myöskään lopettaa toimiamme vain siksi, ettei meillä ole täydellisiä tietoja tilanteesta. We do not know, yet we cannot tire in our efforts merely because we are not in possession of the full facts.
  • omatahyvät vuorovaikustaidot omaava työntekijä, joka erotettiin ilman syytä
  • omistaaTärkeää ei ole ainoastaan se, mitä ydinaseita on olemassa, vaan myös se, kuka niitä omistaa. It must be said that it is not only important what nuclear weapons there are, but also who possesses them. Alle 10 maata omistaa 60 % maailman kaikista makean veden varoista ja useat Euroopan valtiot ovat riippuvaisia vedentuonnista. Fewer than ten countries possess 60 % of the total fresh water resources on earth, and several countries in Europe are dependent on water imports. Ydinaseiden ja joukkotuhoaseiden omistamista ja niiden käytöllä uhkaamista ei voi puolustaa moraalisesti riippumatta siitä, kuka ne omistaa tai kuka uhan aiheuttaa. The possession and threatened use of nuclear weapons and weapons of mass destruction is morally indefensible no matter who is the possessor or who poses the threat.
  • ottaa valtaansa

Sanan possess määritelmät

Esimerkit

  • He does not even possess a working telephone
  • They thought he was possessed by evil spirits
  • What on earth possessed you to go walking by the quarry at midnight?

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja