HoroskooppiTietovisatVaihtoautotReseptitNauris.fiTV-ohjelmatBlogit

Sanan potential käännös englanti-suomi

 • potentiaali
  huomattava reaktiivisuus (potentiaali) significant reactivity (potential); Merialan potentiaali on vahva. The maritime world has great potential. Teknologiayhteisöillä on valtava potentiaali. Technology platforms have vast potential.
 • mahdollinen
  Tässä on mielestäni Lissabonin huippukokouksen mahdollinen suuruus. This is the potential significance of Lisbon. Eli ”mahdollinen sotilaallinen käyttö” muuttuisi muotoon ”mahdollinen sotilaallinen yhteys”. So 'potential military use' would become 'potential military link'. Tämä mahdollinen riskitekijä on tunnistettava selkeästi. This potential risk must be clearly recognised.
 • potentiaalinen
  Hän on potentiaalinen riskitekijä kansalaisille. He is potentially a dangerous risk to the public. Tämä tilaisuus on kuitenkin luonteeltaan suurelta osin pikemminkin potentiaalinen kuin todellinen. However, a lot of that opportunity is still potential rather than real. On kuitenkin olemassa vielä eräs toinen suuri potentiaalinen aukko. Potentially, however, there is another very large gap.
 • mahdollinen, potentiaalinen, piilevä
 • mahdollisuudet
  Tällä alueella on mielestäni arvaamattomat mahdollisuudet. I think there is enormous potential here. Sen mahdollisuudet tällä alalla ovat valtavat. Its potential in this area is enormous. Arvoisa puhemies, Etelä-Afrikalla on valtavat mahdollisuudet. Mr President, South Africa has enormous potential.
 • mahdollisuudet, piilevät kyvyt
 • mahdollisuus
  Kaikkeen tähän sisältyy valtavan suuri mahdollisuus. In all this, there is a tremendous potential. Mahdollisuus ei kuitenkaan ole vielä avautunut. However, this potential remains untapped. Meillä on mahdollisuus luoda työpaikkoja. Here we have the potential for job creation.
 • piilevät kyvyt
  On kannattavaa kannustaa kaikkia, jotka aikovat ryhtyä tieteelliseen työhön; monilla naisilla on tarvittavat lahjat tähän, ja olisikin harmillista menettää nämä piilevät kyvyt. It is worth encouraging anyone who is up to it to take up scientific work; many women have such capabilities, and it would be a shame to miss out on this potential.
 • potentiaali (kiel., verbin tapaluokka, esim. "bensan hinta noussee")
 • varteenotettava ehdokas

Sanan potential määritelmät

Esimerkit

 • Even from a young age it was clear that she had the potential to become a great musician
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja