ReseptitTietovisatVaihtoautotViihdeBlogitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan powerful käännös englanti-suomi

  • voimakasBarroso ei ole sellainen voimakas johtaja, jota tarvitsemme. Barroso is not the powerful leader we need. Päätöslauselmassa välitetään voimakas viesti. The resolution sends out a powerful message. Viestintä on tarpeellinen ja voimakas väline. Communication is a necessary and powerful tool.
  • mahtavaTiedämme myös, miten mahtava maa se on. We know what a powerful country it is. Heitä on vain vähän, ja heidän vastustajanaan on hyvin mahtava talouselämä. There are few of them left and they are up against a very powerful, economic adversary. Uskon silti, että vaikka Kiina olisi kuinka suuri ja mahtava, se on yhä osa maailmaa. Yet I believe that no matter how big and powerful China may be she is still part of the world.
  • tehokasAsiakirja on kuitenkin yhtä tehokas kuin sen täytäntöönpano. However, a document is as powerful as its implementation. Presidentin vierailu on tehokas poliittinen ja symbolinen tapaus. The President’s visit is a powerful political and symbolic act. Todellisuudessa lupa on tehokas sensuurin väline. In reality, the latter will act as a powerful instrument of censorship.
  • vahvaTämän vuoksi komissiolla on oltava vahva asema. This is why the Commission must have a powerful voice. Venäjällä on vahva presidentti, joka johtaa olematonta valtiota. Russia has a powerful president governing a phantom State. Euroopan parlamentin päätöslauselmalla lähetetään tältä osin vahva viesti. The European Parliament's resolution sends a powerful signal in this respect.
  • voimallinenSopimusrikkomismenettely ja Euroopan yhteisöjen tuomioistuin ovat yhdessä voimallinen ase. In the treaty infringement proceedings and the European Court of Justice, we have a powerful weapon.

Sanan powerful määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja