ReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmatBlogit

Sanan precondition käännös englanti-suomi

 • edellytys
  Te sanotte, että ratifiointi on edellytys sovittuja määräaikoja noudattaen. You say it is a precondition within the time set. Uudistus on näin ollen oleellinen edellytys edellytys sille, että voimme toteuttaa visiomme Euroopasta. Reform is therefore an essential precondition - a precondition for realising our vision of Europe. Rauhansopimus on taloudellisen yhteistyön edellytys. A peace agreement is a precondition for economic cooperation.
 • ehto
  Eikö tämä ole ehto, kuten kuulimme tänään puolenpäivän aikaan? Is this not the precondition, as we learned today at noon? Tämä koordinointi on välttämätön ehto työntekijöiden liikkumiselle rajojen yli. This coordination is a precondition for cross-border labour mobility. Tällä kertaa hän on sanonut, että itsenäisyys ei ole etukäteen vaadittava ehto. This time, he has even made the concession that independence is not a precondition.
 • ennakkoehto
  Me kaikki kuitenkin tiedämme, että on olemassa eräs ennakkoehto. But we all know that there is a precondition. On kuitenkin olemassa eräs ennakkoehto, joka on ratkaistava. But there is firstly a precondition to resolve. Se on tämän direktiivin toimivuuden ennakkoehto. It is a precondition of the viability of this directive.
 • vaatimus
 • esiehto

Sanan precondition määritelmät

Esimerkit

 • A marriage licence is a precondition for a wedding.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja