BlogitViihdeReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatVaihtoautot

Sanan preposterous käännös englanti-suomi

  • naurettava
    Voiko komission jäsen kertoa, milloin tämä naurettava tilanne päättyy ja minun vaalipiirini asukkaat saavat samat oikeudet kuin muutkin? Can the Commissioner tell us when this preposterous situation will end and the rights which others enjoy will be restored to my constituents? Ei ole kovinkaan yllättävää, että kyseinen parlamentin jäsen kirjoitti minulle vetoomusvaliokuntaan ja totesi kirjeessään, että komission puheenjohtajan vastaus oli naurettava. It is hardly surprising that the MEP concerned has written to me in the Committee on Petitions to say that the reply from the President of the Commission is preposterous. Puuvillan osalta tukikynnys on naurettava – 360 hehtaaria – huolimatta Alquevan hankkeen potentiaalisista hyödyistä ja tuottamattomien alueiden muuntamisesta kastelumaaksi. In the case of cotton, the threshold for aid is set at a preposterous 360 hectares, in spite of the potential benefits of the Alqueva project and of the conversion of barren areas into irrigated land.
  • järjetön
    Yrittäkää ymmärtää, että rahaliitto on kerta kaikkiaan järjetön ilman yhteistä sosioekonomista politiikkaa ja strategiaa! Why do you not understand that a monetary Union without a common socio-economic policy and strategy is utterly preposterous!
  • mieletön
    Tämä on mieletön ja täysin tarpeeton ehdotus. It is a preposterous proposal and utterly unnecessary. Emme ole hylänneet ehdotusta tai sanoneet, että koko juttu on aivan mieletön. We have not rejected the proposal or said that the whole thing is preposterous. Pyrkimys kaventaa kuilua EU:n ja Yhdysvaltojen sotilastarvikekulujen välillä on mieletön. It is preposterous to try and aim to close the gap on armament spending between the EU and the United States.
  • posketon

Sanan preposterous määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja