ReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiTietovisatBlogitViihde

Sanan prerequisite käännös englanti-suomi

 • edellytys
  Vesi on ihmiselämän edellytys. Water is a prerequisite for human life. Se on rauhan ja edistyksen edellytys. It is a prerequisite for peace and progress. Hyvä talous on hyvinvoinnin edellytys. A good economy is a prerequisite for welfare.
 • esitietovaatimus
 • ennakkoehto
  Tämä on ennakkoehto eurooppalaisen perustuslain laatimiselle. This is a prerequisite for building a European constitution. Tämä on ennakkoehto kaikkien neuvotteluprosessien käynnistämiselle. These are a prerequisite for the opening of any negotiating process. Ensimmäinen on Euroopan unionin kansalaisten terveys, koska se on nähdäkseni Lissabonin toimintasuunnitelman onnistumisen ennakkoehto. The first is the health of the people of Europe, because I believe that is a prerequisite of Lisbon.
 • vaatimus
  Monikielisyys on kolmesta syystä ehdoton vaatimus Euroopan parlamentin työskentelylle. Multilingualism is a prerequisite for the smooth running of the European Parliament for three reasons. Ja niin kauan kuin perustamissopimuksessa on vaatimus yksimielisyydestä, päätöksentekoprosessia on vaikea nopeuttaa. And as long as the Treaty contains this prerequisite of unanimity, it will remain difficult to speed up the decision-making process. Tämä ei ole pelkästään kaikkien jäsenvaltioiden perustuslakiperinteen vaatimus. Se on myös sen edellytys, että unioni on toimintakykyinen tulevaisuudessa. That is not only dictated by the constitutional traditions of all the Member States; it is also an absolute prerequisite for a viable Union.

Sanan prerequisite määritelmät

 • Required as a prior condition of something else; necessary or indispensable
 • Something that must be gained in order to gain something else
 • In education, a course or topic that must be completed before another course or topic can be started. May be colloquially referred to as a '''prereq'''

Esimerkit

 • The prerequisite warm-up to the match was ignored.
 • A degree is a prerequisite for entry into this profession.
 • Algebra is typically a prerequisite for physics

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja