HoroskooppiReseptitVaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan present-day käännös englanti-suomi

  • nykyajan
    On vastattava nykyajan tarpeisiin. That is what present-day needs impose. Tämä vanha manner on todellakin onnistunut antamaan yhtenäisellä ja uudella rahalla vastauksen nykyajan haasteeseen. This old continent has actually managed to meet present-day challenges by creating a new and single currency. Jopa nykyajan lääketieteessä kasvilääkkeiden asema on yhä tärkeä nykyaikaisen farmakologian syntymisestä huolimatta. Even in present-day medicine, despite the advent of modern pharmacology, herbal remedies still play an important role.
  • nykypäivän
    Tässä ei ole kyse historiasta vaan nykypäivän politiikasta. This is not about history, but about present-day politics. Nykypäivän yhteiskunnassa ei ole aina helppoa olla kuluttaja. It is not always easy to be a consumer in present-day society. Pelkkä muistaminen ei kuitenkaan riitä. Meidän on myös torjuttava nykypäivän ääri-ideologioita. But it is not enough to commemorate: we have to combat present-day extremist ideologies as well.
  • tämän päivän
    Sitä, mitä tämän päivän Iranissa tapahtuu, ei missään tapauksessa voida hyväksyä. What is happening in present-day Iran is absolutely unacceptable. Tämän päivän Euroopan unioni on muodoltaan hyvin erilainen kuin yhteisö vuonna 1957. The shape of the present-day European Union is substantially different from the one it had in 1957. Näin oli myös omassa maassani, Solidaarisuus-järjestön Puolassa, ja näin on myös tämän päivän Kambodžassa. This was once the truth in my country - in Solidarity's Poland - and is true in present-day Cambodia.

Sanan present-day määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja