TietovisatReseptitHoroskooppiBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatViihde

Sanan pressure käännös englanti-suomi

  • paineYmmärtänette, mikä paine meihin kohdistuu! You see the pressure we are under! Luontoon kohdistuva paine kasvaa maailmanlaajuisesti. Pressure on nature is rising worldwide. Ympäristöön kohdistuu suunnaton paine. The environment is under enormous pressure.
  • stressiStressi on fysiologinen suojakeino psyykkiseen paineeseen.Stressi voi aiheuttaa ihmiseen havaittavia fysiologisia muutoksia.Nyt tämä stressi alkaa käydä sietämättömäksi.
  • painostaaMeidän täytyy painostaa yhä enemmän. We need to apply even more pressure. Libya painostaa Lontoota ja Edinburghia. Libya puts pressure on London and Edinburgh. On aika painostaa jäsenvaltioita. It is time we put pressure on the Member States.
  • puristusKipu tuntuu puristuksena rintakehässä.
  • taakkaOn aivan välttämätöntä, että kaikkia jäsenmaita painostetaan toteuttamaan nitraattidirektiivi, jotta taakka jakautuisi tasaisesti. It is vitally necessary that pressure be put on all Member States to implement the nitrates directive, so that the burden is evenly distributed. Sillä ei jaeta oikeudenmukaisesti ulkorajoihin kohdistuvan paineen taakkaa esimerkiksi Frontexia vahvistamalla; sillä aiheutetaan jäsenvaltiolle vieläkin suurempi taakka. It does not fairly distribute the burden of the pressure on the external borders, for example, by strengthening Frontex; it puts an even greater burden on the Member State. On korostettava erityisesti myös tarvetta toimia solidaarisesti ja jakaa taakka tasapuolisesti jäsenvaltioiden kesken, myös niiden, joihin ei kohdistu maahanmuuttopainetta. Particular emphasis must also be placed on the need to respect solidarity and the fair distribution of burdens between the Member States, including those not under pressure from immigration.

Sanan pressure määritelmät

Esimerkit

  • Apply pressure to the wound to stop the bleeding.
  • the pressure of poverty; the pressure of taxes; the pressure of motives on the mind; the pressure of civilization.
  • She has felt pressure lately because her boss expects her to get the job done by the first
  • the pressure of business
  • Do not let anyone pressure you into buying something you do not want.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja