Auto1.fi vaihtoautot Blogit.fi blogilista Nauris.fi Telsu.fi tv-opas Testeri.fi tietovisa Horoskooppi

Sanan pretty käännös englanti-suomi

 • sievä
 • aika
  Se on aika vastenmielinen tapa. This is a pretty repulsive habit. Se kuulostaa aika yksinkertaiselta. Now, that sounds pretty straightforward. Nykytilanne on aika häpeällinen. The present situation is pretty shameful.
 • melkoinen
  Onhan täällä melkoinen saareke ilman oliiviöljyä. This region we are in here is a pretty substantial non-olive oil producing region. Epäilemättä rakennerahastot ansaitsivat tällaisen hänen esittämänsä radikaalin ja voimakkaan pohdinnan, ja olisi ilman muuta melkoinen edistysaskel, jos hänen ehdotuksensa toteutuisivat.The structural funds certainly needed a pretty strong and radical rethink, and he has done that. It would be a major advance if the proposals made in the report became reality.
 • viehättävä
  Katso, miten viehättävä nainen!Prinsessa Diana oli kaikkien silmissä hyvin viehättävä.Tämä oli hyvin viehättävä ele.
 • aikamoinen
 • ihan
  Minusta tämän pitäisi olla ihan selvää, ja tätä lausunnossani tarkoitin. I think that is pretty basic. That is what I actually stated. Tämä on ihan myönteinen asia, mutta se on erityisen haitallista muille hankkeille ja varsinkin syrjäseutualueille, kuten kollega Collins ennen minua jo totesi. A positive start has been made, but the situation looks pretty grim as regards the other projects and, in particular, for the remote regions, as Mr Collins has already pointed out. Minulle kuuluu ihan hyvää.
 • kaunis
  Se on monivärinen, mutta se ei ole kaunis. It is in full colour and it is not pretty. Myönnän, että muurarin rintojen väli ei ole kaunis näky, mutta meidän asiamme ei ole laatia siitä sääntöjä parlamentissa. I accept that a brickie's cleavage is not a pretty sight, but we have no business in this House making rules about it. Eurooppalaisten toimielinten näytelmä ei kuitenkaan ollut kaunis, ja olen erittäin pettynyt sen takia. However, the spectacle involving the European institutions was not a pretty sight, and I am very disappointed about this.
 • kiva
  Olen tutustunut moniin kivoihin ihmisiin tänä kesänä.Lapsena oli aina kiva mennä Linnanmäelle.
 • melko
  Olen melko varma siitä, että se on ”global”. I am pretty sure it is 'global'. Tämä kuulostaa itse asiassa melko vaisulta. That actually sounds pretty feeble. Tilanne näyttää siten melko synkältä. So, the situation looks pretty bleak.
 • nätti
  Tämä tyttö on nättiTämä on nätti summa
 • sangen
  Tämä aiheuttaa todellisuudessa joitakin sangen naurettavia tilanteita. This leads in effect to some pretty ridiculous situations. Jotkin keskustelut olivat sangen vilkkaita, mutta vaikka nyt asun Normandiassa, tulen etelästä, ja joskus eteläinen temperamenttini saa voiton tasapainoisemmasta normandialaisesta lähestymistavasta. Some of the debates were pretty lively, but although I now live in Normandy, I come from the south, and sometimes my southern temperament wins out over the more balanced Norman approach.
 • soma
 • varsin
  Toistaiseksi näkymät ovat suoraan sanottuna varsin huonot. So far, frankly, the outlook is pretty grim. Nagoya ja Cancún liittyvät toisiinsa varsin paljon. Nagoya/Cancún are pretty much connected stories. Se on varsin helppoa: demokratia, demokratia ja demokratia. That is pretty easy: democracy, democracy and democracy.
 • aika -
 • jokseenkin
  Tämä on jokseenkin kaikki, mitä halusin sanoa tästä aiheesta. That is pretty much what I wanted to say on the subject. 45-vuotias on vasta jokseenkin puolivälissä työelämän uraansa, joten hänen kouluttamiseensa kannattaa panostaa. A 45 year-old person is only pretty much half-way along his career path, and is therefore worth investing in. Huomaan, että molemmat esittelijät ovat tehneet hyvää työtä ja että nämä tekstit vastaavat jokseenkin odotuksia. I see that the submission by the two rapporteurs, who have done a good job, is pretty much in line with expectations.
 • jotakuinkin
 • Sievä

Sanan pretty määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja