TietovisatViihdeReseptitTV-ohjelmatVaihtoautotHoroskooppiBlogit

Sanan pretty käännös englanti-suomi

 • sievä
 • aika
  Se on aika vastenmielinen tapa. This is a pretty repulsive habit. Se kuulostaa aika yksinkertaiselta. Now, that sounds pretty straightforward. Nykytilanne on aika häpeällinen. The present situation is pretty shameful.
 • melkoinenOnhan täällä melkoinen saareke ilman oliiviöljyä. This region we are in here is a pretty substantial non-olive oil producing region. Epäilemättä rakennerahastot ansaitsivat tällaisen hänen esittämänsä radikaalin ja voimakkaan pohdinnan, ja olisi ilman muuta melkoinen edistysaskel, jos hänen ehdotuksensa toteutuisivat.The structural funds certainly needed a pretty strong and radical rethink, and he has done that. It would be a major advance if the proposals made in the report became reality.
 • viehättäväKatso, miten viehättävä nainen!Prinsessa Diana oli kaikkien silmissä hyvin viehättävä.Tämä oli hyvin viehättävä ele.
 • aikamoinen
 • ihanMinusta tämän pitäisi olla ihan selvää, ja tätä lausunnossani tarkoitin. I think that is pretty basic. That is what I actually stated. Tämä on ihan myönteinen asia, mutta se on erityisen haitallista muille hankkeille ja varsinkin syrjäseutualueille, kuten kollega Collins ennen minua jo totesi. A positive start has been made, but the situation looks pretty grim as regards the other projects and, in particular, for the remote regions, as Mr Collins has already pointed out. Minulle kuuluu ihan hyvää.
 • kaunisSe on monivärinen, mutta se ei ole kaunis. It is in full colour and it is not pretty. Myönnän, että muurarin rintojen väli ei ole kaunis näky, mutta meidän asiamme ei ole laatia siitä sääntöjä parlamentissa. I accept that a brickie's cleavage is not a pretty sight, but we have no business in this House making rules about it. Eurooppalaisten toimielinten näytelmä ei kuitenkaan ollut kaunis, ja olen erittäin pettynyt sen takia. However, the spectacle involving the European institutions was not a pretty sight, and I am very disappointed about this.
 • kivaOlen tutustunut moniin kivoihin ihmisiin tänä kesänä.Lapsena oli aina kiva mennä Linnanmäelle.kivan näköinen
 • melkoOlen melko varma siitä, että se on ”global”. I am pretty sure it is 'global'. Tämä kuulostaa itse asiassa melko vaisulta. That actually sounds pretty feeble. Tilanne näyttää siten melko synkältä. So, the situation looks pretty bleak.
 • nättiTämä tyttö on nättiTämä on nätti summa
 • sangenTämä aiheuttaa todellisuudessa joitakin sangen naurettavia tilanteita. This leads in effect to some pretty ridiculous situations. Jotkin keskustelut olivat sangen vilkkaita, mutta vaikka nyt asun Normandiassa, tulen etelästä, ja joskus eteläinen temperamenttini saa voiton tasapainoisemmasta normandialaisesta lähestymistavasta. Some of the debates were pretty lively, but although I now live in Normandy, I come from the south, and sometimes my southern temperament wins out over the more balanced Norman approach. Näyttää kehittelevän talvea sangen varhain.
 • Sievä
 • soma
 • varsinToistaiseksi näkymät ovat suoraan sanottuna varsin huonot. So far, frankly, the outlook is pretty grim. Nagoya ja Cancún liittyvät toisiinsa varsin paljon. Nagoya/Cancún are pretty much connected stories. Se on varsin helppoa: demokratia, demokratia ja demokratia. That is pretty easy: democracy, democracy and democracy.

Sanan pretty määritelmät

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja