VaihtoautotTietovisatBlogitHoroskooppiReseptitTV-ohjelmatViihde

Sanan preventive käännös englanti-suomi

  • ennaltaehkäisevä
    Komission päätavoitteena on ennaltaehkäisevä lähestymistapa. The Commission's main objective is to have a preventive approach. Todella ennakoiva, ennaltaehkäisevä lähestymistapa on mahdollinen vain tällä tavalla. Only in this way is a genuinely proactive, preventive approach possible. Säännöstö on ennaltaehkäisevä väline, jonka kohteena on huippu-urheilu. The Code is a preventive instrument, targeted at high-level sport.
  • ehkäisevä
    Jos niin tehdään, ehkäisevä vaikutus häviää. These have a preventive effect. Tätä on oikeusasiamiehen ennalta ehkäisevä vaikutus. That is the preventive effect of the Ombudsman. Pitkällä aikavälillä on välttämätöntä laatia ennalta ehkäisevä strategia. In the long term a preventive strategy is essential.
  • estävä
    Rankaisematta jättäminen houkuttelee uusiin rikoksiin, ja rikossyytteillä on valtava estävä vaikutus. Immunity from prosecution is an invitation to further crimes and prosecution has a huge preventive function.

Sanan preventive määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja