TietovisatViihdeBlogitVaihtoautotHoroskooppiTV-ohjelmatReseptit

Sanan preventive käännös englanti-suomi

  • ennaltaehkäisevä
    Komission päätavoitteena on ennaltaehkäisevä lähestymistapa. The Commission's main objective is to have a preventive approach. Todella ennakoiva, ennaltaehkäisevä lähestymistapa on mahdollinen vain tällä tavalla. Only in this way is a genuinely proactive, preventive approach possible. Meidän on omaksuttava tässä asiassa ennaltaehkäisevä ja ennakoiva asenne. Se taas vaatii strategian. We need to adopt a preventive and proactive attitude in this respect, and that requires strategy.
  • ehkäisevä
    Arvoisa puhemies, kaikki ovat tämän keskustelun aikana korostaneet, miten tärkeää ennalta ehkäisevä toiminta, prevention, on. Madam President, everyone in this debate has emphasised the importance of preventive measures. Jos niin tehdään, ehkäisevä vaikutus häviää. These have a preventive effect. On korostettava, että määräyksellä olisi vain ehkäisevä vaikutus. It is worth emphasising that such an order would only have a preventive effect.
  • estävä
    Rankaisematta jättäminen houkuttelee uusiin rikoksiin, ja rikossyytteillä on valtava estävä vaikutus. Immunity from prosecution is an invitation to further crimes and prosecution has a huge preventive function.

Sanan preventive määritelmät

tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja