VaihtoautotBlogitViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitTietovisat

Sanan pride käännös englanti-suomi

  • ylpeysYlpeys käy usein lankeemuksen edellä, ja meidän on parasta olla heittäytymättä ylpeiksi liian aikaisin. Pride often comes before a fall and we had better not be too proud too soon. On luonnollisesti aivan järjetöntä, jos kansallinen ylpeys yhdistetään tällaisen aseen omistamiseen. That national pride should be attached to the possession of such a weapon is obviously completely mad. Euroopan unioni on sitoutunut ihmisoikeuksiin: sen todellinen ylpeys ei ole euro eikä kauppa vaan ihmisarvo. The European Union has a link with human rights; its true source of pride is neither the euro nor the market, but human dignity.
  • huippuVuoren huippu on 1 700 metriä vedenpinnan yläpuolella.Hän on alansa huipulla.Hän on alansa huippu.
  • kiimakevään osinkokiimaHesarin NATO-kiima
  • kopeus
  • lauma
  • ylpeydenaiheTerveydenhuolto oli aikanaan Castro ylpeydenaihe ja ilo, mutta nykyään lääkkeet ovat vain rikkaiden kommunistijohtajien tai ulkomaisten matkailijoiden ulottuvilla. Health was once Castro's pride and joy, yet today normal medicines are only for rich Communist leaders or foreign tourists. Ja tämä on mahdollista vaarantamatta rahoitusta sosiaaliturvalle, joka on eurooppalaisen kehitysmallin ylpeydenaihe. And it will do this without jeopardising the financing of social security, the pride and joy of the European development model. Yhteiskuntamalli on tällä hetkellä kansalaisten ainoa ylpeydenaihe, ja yleishyödylliset palvelut ovat osa tätä mallia. The social model is their one source of pride in Europe at the present time, and services of general interest are part of that social model.
  • ylvästely

Sanan pride määritelmät

  • A festival primarily for LGBT people, usually organized annually within a city
  • A movement encouraging no shame and positive approach to personal identity amongst LGBTQI* peoples

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja