ViihdeVaihtoautotHoroskooppiTietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogit

Sanan primarily käännös englanti-suomi

 • ennen muuta
  Direktiivissä ennen muuta artikla 16 koskee työympäristöä. It is Article 16 of the Directive which concentrates primarily on the working environment. Tavoitteemme on ennen muuta tiedottaa äänestäjille vaalien päivämäärästä ja merkityksestä ja näin ollen kannustaa äänestäjiä äänestämään. Our objective is primarily to inform voters on the date and relevance of the elections, and thus encourage them to vote. Emme saa irrottaa keskustelua, jossa sentään on kyse ennen muuta yksittäisiä aihealueita koskevista tarkistuksista ja mielipiteidenvaihdosta, asiaa koskevasta äänestyksestä. We must not uncouple the debate, which is concerned primarily with amendments and examination of the various issues, from the vote.
 • ennen kaikkea
  Olette puhunut ennen kaikkea työssäkäyvistä naisista. You spoke primarily of working women. Tämä on ennen kaikkea ihmisoikeuksia käsittelevä päätöslauselma. It is primarily a human rights report. Se riippuu tietenkin ennen kaikkea WTO: sta. Obviously it is primarily due to the WTO.
 • ensisijaisesti
  Eurooppa on ensisijaisesti poliittinen hanke. Europe is primarily a political project. Kyse on ensisijaisesti taloudellisesta välineestä. This is primarily an economic instrument. Ensisijaisesti se on kuitenkin heidän tehtävänsä. It will primarily be their job to do this.
 • pääasiassa
  Se on pääasiassa konservatiivinen saavutus. It is primarily a conservative success. Se riippuu kuitenkin pääasiassa niistä. That, however, depends primarily on them. Sanon tämän pääasiassa neuvostolle. I am saying that primarily to the Council.

Sanan primarily määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja