ReseptitTietovisatVaihtoautotViihdeHoroskooppiTV-ohjelmatBlogit

Sanan prison käännös englanti-suomi

 • vankila
  Jerikon vankila ei ollut enää vankila. The prison in Jericho was no longer a prison. Gaza on vankila, jossa ei ole toivoa. Gaza is a prison without hope. Vankila on nykyään välttämätön paha. Today, prison is a necessary evil.
 • tyrmä
 • vankeus
  Näin on jo Ugandan laissa ja rangaistuksena voi olla elinkautinen vankeus. This is already part of Ugandan law and the punishment can be life imprisonment. Heitä uhkaa elinkautinen vankeus tai jopa pahempi rangaistus pelkästään koska heidän uskontonsa on eri kuin vallassa olevien. They risk life imprisonment or worse, simply because their religion is different from that of the ruling power. On luonnollista tukea poliitikkoa, jonka 30 vuotta kestänyttä taistelua ideologiansa puolesta ovat leimanneet vankeus, maanpako ja kärsimykset. It is natural to support a politician for whom prison, exile and suffering have marked the thirty-year long struggle for his ideas.
 • vankeusrangaistus
  Syyskuun puolivälissä 2009 tuomittiin kolme henkilöä, ja kullekin heistä annettiin vähintään 30 vuoden vankeusrangaistus. In mid-September 2009, three individuals were convicted, and each was sentenced to at least 30 years in prison. Hänelle langetettiin valeoikeudenkäynnissä viime kuussa kuuden kuukauden vankeusrangaistus väärän tiedon levittämisestä. Last month in a show trial, he was sentenced to six months' imprisonment for spreading false information. Nuori nainen tuomittiin saamaan 200 ruoskaniskua ja kuuden kuukauden vankeusrangaistus sen jälkeen, kun seitsemän miestä joukkoraiskasi hänet. A young woman was sentenced to 200 lashes and six months' imprisonment after being gang-raped by seven men.

Sanan prison määritelmät

Esimerkit

 • The cold stone walls of the prison had stood for over a century.
 • Prison was a harrowing experience for him.
 • The academy was a prison for many of its students because of its strict teachers.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja