TietovisatBlogitReseptitNauris.fiHoroskooppiTV-ohjelmatVaihtoautot

Sanan profitable käännös englanti-suomi

  • tuottoisa
    Rahoitukselliselta kannalta se on erittäin tuottoisa sijoitus. Financially, it is an extremely profitable investment. Tiedämme, että kaiken tämän keskustelun taustalla on erittäin tuottoisa ala. We know that there is a very profitable industry behind all this discussion. Lahjakkuutta ja kyvykkyyttä on rohkaistava jo varhaisesta iästä lähtien - tällainen sijoitus on tuottoisa joka tapauksessa. Talents and skills must be nurtured from an early age - a profitable investment in every case.
  • kannattava
    Kyseessä on todella valtavan kannattava teollisuus. It really is an immensely profitable industry. Loppujen lopuksi järjestely oli hyvin kannattava. It was a very profitable arrangement, after all. Cetarsa oli kannattava valtionyhtiö.CETARSA was a profitable public company.
  • tuottava
    Kyseessä on kannattava ja erittäin tuottava tehdas. We are talking about a profitable and highly productive plant. – Siipikarjanjalostus ja -kasvatus on Euroopan karjankasvatuksen edistyksellinen ja tuottava sektori. Poultry breeding and rearing is the progressive, profitable sector of European livestock farming. Mutta on tärkeää todistaa, että julkinen liikenne ei ole aina voittoa tuottava liiketoimi. However, it is important to make it clear that public transport is not always a profitable business.
  • hedelmällinen (tuloksia tuottava)

Sanan profitable määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja