HoroskooppiTV-ohjelmatBlogitReseptitTietovisatNauris.fiVaihtoautot

Sanan pronounced käännös englanti-suomi

 • ilmeinen
  Maatalous, koheesiopolitiikka ja liittymistä valmistelevat tuet ovat aloja, joilla sääntöjenvastaisuuksien ja petoksien määrä ovat erityisen ilmeinen. Agriculture, cohesion policy and pre-accession funds are areas where rates of irregularity and fraud are particularly pronounced. On ilmeistä, että tekoa oli suunniteltu pitkään.Ankarailmeinen rehtori sai järjestyshäiriöt kuriin pelkällä katseellaan.
 • huomiota herättävä
 • jyrkkä
 • korostunut
  Molemminpuolinen vihamielisyys on pikemminkin korostunut kuin laantunut tänä aikana. Feelings of mutual animosity have become more pronounced during this time, rather than less so. Tämä hallituksen vallan ja kansalaisoikeuksien välinen kuilu on korostunut entisestään varsinkin henkilötietojen vaihtamisessa EU:n ja kolmansien maiden välillä. This gulf between government powers and civil rights is becoming increasingly pronounced, especially with regard to the exchange of personal data between the EU and third countries,. Vaikka Neuvostoliitto on kadonnut ja vaikka vaara, joka on hajanaisempi mutta silti pelottava, tulee nykyään etelästä, läntisten suurvaltojen välinen kilpailu on korostunut. Now that the Soviet Union has disappeared and danger, less clear-cut but just as formidable, today threatens from the south, the rivalries between the major Western powers have become more pronounced.
 • selvä
  Viimeisten kahdeksan vuoden aikana jopa 16 prosenttia itsemurhaiskujen tekijöistä ja potentiaalisista tekijöistä on ollut alaikäisiä, ja iässä on näkynyt selvä laskusuuntaus. Over the last eight years, up to 16 % of suicide assassins and potential assassins have been minors and there has been a pronounced downward trend in age. Tuohan on selvä hömötiainen.Nuo ovat selvät suden jäljet.
 • selväpiirteinen
 • voimakas
  Vuoristoradalla meneminen oli voimakas kokemus.Intialainen ruoka on voimakkaasti maustettua.

Sanan pronounced määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja