ReseptitViihdeTV-ohjelmatTietovisatBlogitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan proper käännös englanti-suomi

 • oikeaUskon, että tämä on oikea tapa toimia. I believe that is the proper way to do it. Oikea termi on yhteisön patentti. The proper term to use is a Community patent. Uskon, että kaikella on oikea aikansa ja paikkansa. I think everything has its proper time and place.
 • kelpoUskon, että olemme onnistuneet pääsemään kelpo kompromissiin. I believe that we have managed to reach a proper compromise. He ovat kelpo väkeä.Yritys teki kelpo tuloksen.
 • kunnollinenNyt meillä on kunnollinen prosessi ja kunnollinen toimielinten välinen vuoropuhelu. Now we have a proper process, a proper interinstitutional dialogue. Oli hyvä saada tähän asiaan kunnollinen selvitys. It is desirable to shed proper light on this issue. Kunnollinen lainsäädäntö on vain kolikon toinen puoli. Proper legal framework is just one side of the coin.
 • kunnonKunnon maailmankauppa mahdollista vain, jos Kiina toimii näin. Only if China does that will proper world trade will be possible. Sellaista ei kunnon demokratiassa yksinkertaisesti voi sanoa. This is something that simply cannot be said in a proper democracy. Kannatan kunnon demokraattista hallintoa ja vastustan kaaosta. I am in favour of proper and democratic governance and against chaos.
 • varsinainenSe on eri asia kuin varsinainen jälleenrakennusapu. That is a different matter from reconstruction aid proper. Lisäksi ohjelmasta puuttuu varsinainen investointikomponentti. Furthermore, the programme lacks a proper investment component. Varsinainen lapsi- ja perhepolitiikka kuuluu kansallisen tason päätöksentekoon. Decisions on child and family policy proper are taken at national level.
 • asianomainenKäännetään ohjelma asianomaisen ohjelmointikielen kääntäjällä.
 • erisnimiSuomen kielessä erisnimet kirjoitetaan isolla alkukirjaimella.
 • luonnonvärinen
 • sovelias

Sanan proper määritelmät

  Haussa juuri nyt

  TV-ohjelmat

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja