VaihtoautotReseptitViihdeTietovisatHoroskooppiBlogitTV-ohjelmat

Sanan prosperity käännös englanti-suomi

  • menestysEuroopan rauha, yhtenäisyys ja menestys ovat kuitenkin yhteinen etumme. After all, we have a common interest in the peace, harmony and prosperity of Europe. Alueellinen menestys riippuu siten vakavista pyrkimyksistä edistää talouskasvua. Regional prosperity, therefore, depends on serious efforts to promote economic growth. Kestävän kehityksen avulla varmistetaan kalatalousalan menestys ja kehittäminen tulevaisuudessa. Sustainability is the key to future prosperity and development in the fisheries sector.
  • hyvinvointiEuroopan hyvinvointi on uhattuna. Europe's prosperity is under threat. Yksi Eurooppa, joka on vakaa ja jossa vallitsee rauha ja hyvinvointi. One Europe of freedom, peace and prosperity. . (DA) EU:n hyvinvointi perustuu kilpailuun. - (DA) The basis for prosperity in the EU is competition.
  • onniMikä onni, että ehdin lentokoneeseen.
  • vaurausToivomme, että rauha ja vauraus vallitsisivat. We wish for peace and prosperity to prevail. Ensimmäinen on vauraus, johon päästään kaupan ja yksityisen sektorin avulla. One is prosperity, achieved by trade and the private sector. Vauraus on lisääntynyt Euroopassa ja sen jakautuminen on muuttunut. Prosperity in Europe has risen; its distribution has changed.

Sanan prosperity määritelmät

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja