VaihtoautotHoroskooppiNauris.fiBlogitReseptitTV-ohjelmatTietovisat

Sanan prosperity käännös englanti-suomi

  • menestys
    Euroopan rauha, yhtenäisyys ja menestys ovat kuitenkin yhteinen etumme. After all, we have a common interest in the peace, harmony and prosperity of Europe. Alueellinen menestys riippuu siten vakavista pyrkimyksistä edistää talouskasvua. Regional prosperity, therefore, depends on serious efforts to promote economic growth. Kestävän kehityksen avulla varmistetaan kalatalousalan menestys ja kehittäminen tulevaisuudessa. Sustainability is the key to future prosperity and development in the fisheries sector.
  • vauraus
    Toivomme, että rauha ja vauraus vallitsisivat. We wish for peace and prosperity to prevail. Ensimmäinen on vauraus, johon päästään kaupan ja yksityisen sektorin avulla. One is prosperity, achieved by trade and the private sector. Vauraus on lisääntynyt Euroopassa ja sen jakautuminen on muuttunut. Prosperity in Europe has risen; its distribution has changed.
  • hyvinvointi
    Euroopan hyvinvointi on uhattuna. Europe's prosperity is under threat. Yksi Eurooppa, joka on vakaa ja jossa vallitsee rauha ja hyvinvointi. One Europe of freedom, peace and prosperity. . (DA) EU:n hyvinvointi perustuu kilpailuun. - (DA) The basis for prosperity in the EU is competition.
  • menestyneisyys

Sanan prosperity määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja