HoroskooppiNauris.fiReseptitVaihtoautotTietovisatBlogitTV-ohjelmat

Sanan prosperous käännös englanti-suomi

 • menestyvä
  Maalaisjärkikin kertoo, että jos puuvillan viljely on menestyvä toimiala, se ei tarvitse tukea. Common sense tells us that if cotton production is prosperous it does not require any support. Meidän on vähennettävä kasvihuonekaasupäästöjä, mutta samalla meidän on varmistettava vakaa ja menestyvä talous, jonka avulla pystymme vastaamaan tuleviin haasteisiin. We need to reduce greenhouse gases, but at the same time to secure a stable and prosperous economy which makes us able to meet future challenges.
 • onnekas
  onnekas sattuma
 • vauras
  Mugabe on tuhonnut maan, joka joskus oli vauras. Mugabe has destroyed a once prosperous country. Taiwan on vauras demokratia, jolla on korkealaatuinen julkinen terveydenhuoltojärjestelmä. Taiwan is a prosperous democracy with a top-quality public health system. Tämä aikoinaan vauras maa on hävitetty ja tuhottu. A once prosperous country has been ruined and destroyed.
 • hyvinvoipa
 • hyvinvoiva
  Hyvinvoiva Eurooppa on tavoite, johon me kaikki pyrimme. A prosperous Europe is a goal towards which we all strive. Arvoisa puhemies, Irakilla olisi mahdollisuudet olla rikas ja hyvinvoiva. Mr President, Iraq has the potential of being rich and prosperous. Alankomaat oli kuitenkin siihen aikaan hyvinvoiva maailmanmahti, ja siellä vallitsi suhteellisen suuri vapaus. Despite this, the Netherlands was in those days a prosperous world power and had, relatively speaking, a great deal of freedom.
 • kukoistava
  Sen täytyisi olla todella kukoistava paikka. It should really be a very prosperous place. Sen tuloksena meillä on nyt hyvin kukoistava kansantalous. As a result, we now have a very prosperous economy. Meidän on sitouduttava saavuttamaan lopullinen maali, joka on vakaa ja kukoistava Eurooppa. We have to commit ourselves to the ultimate goal, which is a stable and prosperous Europe.
 • menestyksellinen
  Toivotan kaikille hyvää joulua ja hyvää alkua vuodelle 2011, josta toivottavasti tulee menestyksellinen. I wish you all a Merry Christmas and a good beginning to what will, hopefully, be a prosperous 2011.
 • suotuisa
 • varakas
  Chile voi kyllä olla riittävän varakas huolehtimaan itsekin maanjäristyksen uhreista, mutta luojan kiitos se nieli ylpeytensä ja pyysi apua muun muassa EU:lta. Chile may be prosperous enough to care for those affected by the earthquake by itself, but, thank goodness, it swallowed its pride and asked for help, including from the EU. Monet varakkaat kuvittelevat olevansa rikkaita
 • varakas, kukoistava, menestyvä

Sanan prosperous määritelmät

Esimerkit

 • Trading Babe Ruth was far more prosperous for the Yankees than for the Red Sox.
 • He was raised in a very prosperous household.
 • He chose a prosperous lottery number that evening.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja