TV-ohjelmatReseptitVaihtoautotBlogitTietovisatViihdeHoroskooppi

Sanan protected käännös englanti-suomi

  • puolustettu
  • rauhoitettuOn myös muita tämän ehdotuksen soveltamisalaan kuuluvia eläimiä, kuten näätä ja mäyrä, jotka on suojeltu tai rauhoitettu tietyillä alueilla. Other animals too that fall within the scope of this proposal, including the marten and the badger, are protected or preserved in certain areas. Eläin ei sitä paitsi todellakaan osaa lukea, soveltuuko ansa tämän vai tuon eläimen pyytämiseen tai onko kyseessä rauhoitettu laji. In any case, an animal will be unable to read where it says that a trap is suitable for this or that particular animal, and if it is a protected species, it won't be able to read that either.
  • suojattuTeollis- ja tekijänoikeudet on nyt suojattu asianmukaisesti. Intellectual property is now properly protected. Useimmat näistä periaatteista on suojattu rikoslainsäädännössä. Most of these principles are protected by criminal legislation. Minä käännän sen näin: se on maailman vähiten suojattu talous. I will translate: ‘It is the least protected economy in the world’.
  • suojeltuAlue on suojeltu Natura 2000 -ohjelmassa. The territory is protected by the Natura 2000 programme. Niin kansalaiset kuin suojeltu ympäristö kärsivät. Both the citizens and the protected environment are suffering. Sananvapaus on kuitenkin erittäin suojeltu oikeus. However, the right to freedom of expression is highly protected.
  • turvattuLapsen adoptoiminen merkitsee, että heille tarjotaan entistä parempi ja turvattu tulevaisuus, joka on täynnä toivoa. Adopting a child means ensuring they have a future which is better, protected and full of hope. Pakettiloman ostaneiden matkustajien asema on jo turvattu paremmin kuin tyydyttävästi direktiivillä 90/314/ETY. Passengers who have bought a package holiday are already more than adequately protected by Directive 90/314. Komission tehtävänä on luoda sellaiset puitteet, joissa yleishyödylliset palvelut on turvattu. It is for the Commission to set up the framework in such a way that services of general interest are protected.

Sanan protected määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja