TietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatBlogitReseptitViihdeVaihtoautot

Sanan provoke käännös englanti-suomi

 • provosoida
  Mietintöä leimaa vakaumus eikä sen tarkoituksena ole provosoida. This report is characterised by conviction and is not designed to provoke. Arvoisa komission jäsen, en suinkaan halua provosoida, mutta vastauksenne herättää minussa todellista huolta. Commissioner, I really do not want to provoke you, but your answer does give me real cause for concern. Ei ole rikos ajatella; ajatukset voivat provosoida, yllättää ja järkyttää, mutta niistä on aina väiteltävä ja keskusteltava. It is not a crime to have ideas; they can provoke, surprise and shock, but they always need to be argued and debated.
 • ärsyyntyä
 • lietsoa
  Päätöslauselmalla, jonka Yhdysvallat pyrkii nyt saamaan läpi turvallisuusneuvostossa, ei ole tarkoitus estää vaan pikemminkin lietsoa sotaa. The resolution which the US is currently trying to get through the Security Council is not designed to avert war but rather to provoke war. Kisälli lietsoi ahjon hiiliä.Pojat lietsoivat palkeilla huonosti vetävää takkaa niin, että tuhka pöllysi.
 • saada aikaan
  Äskettäinen Enron-fiasko oli vakava opetus siitä, mitä avoimuuden puute voi saada aikaan. The recent Enron debacle offers a sobering lesson in what a lack of transparency could provoke. Vihreän kirjan perustavoite on saada aikaan laajaa keskustelua alan tulevaisuudesta Euroopassa. The basic aim of the Green Paper is to provoke a wider dialogue on the future of the sector in Europe. Näyttää siltä, että tämä oli yritys saada aikaan kansainvälinen konflikti, joka saattaisi vaarantaa koko Keski-Aasian. It seems that this was an attempt to provoke an international conflict which could put the whole of Central Asia at risk.
 • suututtaa
  Nyt minua kyllä suututtaa!Pekka, älä suututa koiraa!
 • vastustaa
  Hän vastusti esitettyä uudistusta.Prikaati vastusti vihollisen hyökkäystä sekä tykkitulella että käsiasein.Teräs vastustaa sähkön kulkua johtimessa enemmän kuin kulta.

Sanan provoke määritelmät

Esimerkit

 • Dont provoke the dog; it may try to bite you

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja