VaihtoautotViihdeReseptitHoroskooppiTV-ohjelmatTietovisatBlogit

Sanan purpose käännös englanti-suomi

 • tarkoitus
  Tämä on sopimuksemme tarkoitus! That is the purpose of this Treaty! Tämä on tarkistukseni tarkoitus. That is the purpose of my amendment. Onko tämä euroalueen tarkoitus? Is this the purpose of the euro area?
 • päämäärä
  Se on päämäärä, joka yhdistää meidät. It is that purpose that unites us. Todellinen päämäärä on keskitetty valvonta. The real purpose is centralised control. Yhteenkuuluvuuspolitiikan on nyt ja tulevaisuudessa oltava unionin keskeinen päämäärä. Cohesion policy is and must remain central to the purpose of the Union.
 • aikoa
 • käyttötarkoitus
  Näin ostetuilla hedelmillä on hyödyllinen käyttötarkoitus. This gives the bought fruit a useful purpose. Tietojen käyttötarkoitus säilyy samana. The purpose for which data will be used remains the same. Sen käyttötarkoitus tulee selvästi rajata ja sääntöjen on oltava selkeät. Its purpose would have to be clearly defined and the rules made clear.
 • kohde
  Jokainen tässä istuntosalissa tietää, ettei terroristiliike laske aseitaan neuvottelematta eikä etenkään, jos sen vastarinnan kohde on edelleen olemassa. No one in this Chamber is unaware of the fact that a terrorist movement does not lay down its weapons without negotiating and especially not if the purpose of its resistance continues to be a factor. Arvostelun kohteena oleva teos kuuluu jonkinlaiseen oman alansa klassikkojen kaanoniin.

Sanan purpose määritelmät

Esimerkit

 • The purpose of turning off the lights overnight is to save energy.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja