TV-ohjelmatNauris.fiHoroskooppiReseptitTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan purpose käännös englanti-suomi

 • tarkoitus
  Kenelle se on tarkoitettu, mikä on sen tarkoitus, ja mitä sen on tarkoitus tehdä? Who is it for, what is its purpose and what is it going to do? Tämä on direktiivin tarkoitus, ja yhteinen kanta on sen mukainen. That is its purpose, a purpose that the Common Position fulfils. Tämä on sopimuksemme tarkoitus! That is the purpose of this Treaty!
 • päämäärä
  Se on päämäärä, joka yhdistää meidät. It is that purpose that unites us. Todellinen päämäärä on keskitetty valvonta. The real purpose is centralised control. Tähän Euroopan parlamentti on pyrkinyt: sen päämäärä on selvästi rakentava. That has been the purpose of this European Parliament action: a clearly constructive purpose.
 • aikoa
 • käyttötarkoitus
  Näin ostetuilla hedelmillä on hyödyllinen käyttötarkoitus. This gives the bought fruit a useful purpose. Tietojen käyttötarkoitus säilyy samana. The purpose for which data will be used remains the same. Sen käyttötarkoitus tulee selvästi rajata ja sääntöjen on oltava selkeät. Its purpose would have to be clearly defined and the rules made clear.
 • kohde
  Jokainen tässä istuntosalissa tietää, ettei terroristiliike laske aseitaan neuvottelematta eikä etenkään, jos sen vastarinnan kohde on edelleen olemassa. No one in this Chamber is unaware of the fact that a terrorist movement does not lay down its weapons without negotiating and especially not if the purpose of its resistance continues to be a factor. Arvostelun kohteena oleva teos kuuluu jonkinlaiseen oman alansa klassikkojen kaanoniin.

Sanan purpose määritelmät

Esimerkit

 • The purpose of turning off the lights overnight is to save energy.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja